RED SEBEBİ: Oy takip sisteminin güncellenmesi (8 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L

LETO

Ziyaretçi
Oy kullandırma kolay olması gerekiyor Bunun için Üyeler arası discordtan Kanalı Hemde oyunun üye sayı artar açılması gerekiyor Hem ordan üye kazanmış oluruz artar Oyuna katılım oranı artar
Şimdi kanalımız varda bazı üyeler
Güvenli bulmadıkların için gelmiyorlar
Oyunun Discordta olsa katılımlar
Artar bence Oyunun Discordtan kanalı açılsın bence. Sayın yönetim

A

A T H E N A

Ziyaretçi
Oy kullandırma kolay olması gerekiyor Bunun için Üyeler arası discordtan Kanalı Hemde oyunun üye sayı artar açılması gerekiyor Hem ordan üye kazanmış oluruz artar Oyuna katılım oranı artar
Bence de destekliyorum.

Metin Palas

Fikirlere kurşun işlemez 😀
Yasaklı Üye
Vatandaş
oy kullanımının kolaylaştırılması amacıyla Discord kanalının açılması bence saçma olur oyunun mevcut platformunda oy kullanımı zaten oldukça basit ve erişilebilir durumdadır. Ek bir platforma geçiş yapmak kullanıcıların alışkanlıklarını değiştirmelerini gerektirebilir ve bu durum oy kullanma oranlarını artırmak yerine düşürebilir Leto

L

LETO

Ziyaretçi
Bu sayede ekran görüntüsü alırız
Çevirici ile isimleri aldıkmı kopyala
Yapstır yaptıkmı bu işte kolay olur
her şeçim liste yapıyoruz
Yorulduk artık genel olarak

L

LETO

Ziyaretçi
Senin dediğin de olabilir herkes
Fikirini sundukca daha güzel fikirler cıkar

🗽⃤🇪 🇱 🇪 🇨 🇹 🇷 🇴🗽⃤

🎩𝟔 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐢𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐜𝐮𝐬𝐮🎩
Vatandaş
Benim anladığım kadarıyla oy takip sisteminde oyuncunun oy kullandığı gözüküyor zaten, buradaki istek ise oyuncu oy kullanırken mensubu olduğu parti ismide yazsın , yani oy attığı parti değil, mensubu olduğu parti gözüksün.

Örnekteki tablo gibi
Aynen böyle olması isteniyor 👍🏻

L

LETO

Ziyaretçi
Bu öneri olarak mı yoksa yasa olarak
mı kabu edilecek

Hasanc57

Altın Ok - Genel Baskani
48. Dönem Oyun Başkanı
İşin özeti şu, @Hasanc57 başkanım her seçim 10-15 defa aşağıdaki listeyi oy kullanan kişilerin mensubu oldukları partiye göre listeler ve bu şekilde hem kendi partimizin hemde diğer partilerin 3 aşağı 5 yukarı ne kadar oy potansiyeli var ,kendi partimiz kaç oy atmış ve oy kullanmayan kişi listemisi oluşturabiliriz.
Sizin yapacağınız tek bir ekleme ile bu yükler herkes için kalkacak ve pasif oyuncular oy kullanmaları için daha çok oyun içerisine sokulabilecek. @BaşkanOnline

@Hasanc57 iznin olmadan paylaştım abi kusura bakma 🙏
Ekli dosyayı görüntüle 16246

Estağfrullah başkanım

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Şu an discord ile buranın alakası nedir?

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Benim anladığım kadarıyla oy takip sisteminde oyuncunun oy kullandığı gözüküyor zaten, buradaki istek ise oyuncu oy kullanırken mensubu olduğu parti ismide yazsın , yani oy attığı parti değil, mensubu olduğu parti gözüksün.

Örnekteki tablo gibi
@BaşkanOnline anlatmak istediğimiz ve talep ettiğimiz budur tam olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...