Senin tarafta olmadığımı biliyorum en azındanDedi ne tarafta olduğunu kendi bile bilmeyen biri
Senin tarafta olmadığımı biliyorum en azındanDedi ne tarafta olduğunu kendi bile bilmeyen biri
ait olduğun konuya yaz bak eğer Furkan abiyi sevmiyosan aslan gibi çıkacan benim o adamla işim yok diyecen yoksa burda kuyruk sallamakla değilBak tekrar soruyorum , konulara yazmak yasak mı? Bu forum neden var?
Sizden ne prim gelir ki prim peşinde kosayim. Sizinle konuşurken seviyem düşüyor zaten benimde kusurum bu, belki bu sefer düzgün konuşurlar sanıyorumKadir hadi primini kastın gidebilirsin
Senin sineklerle ne derdin var doğruyu söyle dalga geçmicez @Kadir Aydın demi?laftan değil be her şeyi yanlış anlıyosun sjsjsjs sinek büyük değil ama mide bulandırıyor duydun mu hiç
Ben sevmiyorum demedim ki, konuyu saptırma. Tamam en çok sen güveniyorsun dedim. Yani şuan neyi savunduğunu bile unutmuşsunait olduğun konuya yaz bak eğer Furkan abiyi sevmiyosan aslan gibi çıkacan benim o adamla işim yok diyecen yoksa burda kuyruk sallamakla değil
sen kimsin ki benle de dalga geçesin ya fazla büyük sanıyosunuz kendinizi ikinizde davul bile dengi dengile bulmuşsun sana uygununuSenin sineklerle ne derdin var doğruyu söyle dalga geçmicez @Kadir Aydın demi?
Aynen gecmicez dalgaSenin sineklerle ne derdin var doğruyu söyle dalga geçmicez @Kadir Aydın demi?
yoo sen kendini unutmuşsun anlaşılan senin bi ilgilenmen gereken partin yok mu be hala burdasınBen sevmiyorum demedim ki, konuyu saptırma. Tamam en çok sen güveniyorsun dedim. Yani şuan neyi savunduğunu bile unutmuşsun
Sende kendini bişeyler sanıyorsun ama valla çözemedimsen kimsin ki benle de dalga geçesin ya fazla büyük sanıyosunuz kendinizi ikinizde davul bile dengi dengile bulmuşsun sana uygununu
Yazgıcım tamam uzatma lütfen iyi prim verdik zatenyoo sen kendini unutmuşsun anlaşılan senin bi ilgilenmen gereken partin yok mu be hala burdasın
O benim sorunum.yoo sen kendini unutmuşsun anlaşılan senin bi ilgilenmen gereken partin yok mu be hala burdasın
abi fazlalık yapıyolar ya tamam sen de doğru diyosun zaman kaybetmeyeyimYazgi halen devam mı ediyorsun abim benim
tamam çıktımYazgıcım tamam uzatma lütfen iyi prim verdik zaten
Abilerinin sözünü dinle hadiabi fazlalık yapıyolar ya tamam sen de doğru diyosun zaman kaybetmeyeyim
Doğruyuda ayırt etmeyi öğrenmişabi fazlalık yapıyolar ya tamam sen de doğru diyosun zaman kaybetmeyeyim
Bunu söyleyen asil Türk'ün alt partisinin başımıSizden ne prim gelir ki prim peşinde kosayim. Sizinle konuşurken seviyem düşüyor zaten benimde kusurum bu, belki bu sefer düzgün konuşurlar sanıyorum
Kardeşim uzatma istersenDoğruyuda ayırt etmeyi öğrenmiş
Cevap vermediği sürece uzamaz sıkıntı yokKardeşim uzatma istersen
Tmmdir kardeşim benimCevap vermediği sürece uzamaz sıkıntı yok