İstihbarat miymiş efendim??
Kimliğini açık vermemek için cevap vermedi şşş operasyonu sıkıntıya düşürürüz
İstihbarat miymiş efendim??
Al iste kralima kim.ne yaptı derhal mahkeme huzuruna ciksinAltın ok partisi sözünü tutmuyor
Al iste kralima kim.ne yaptı derhal mahkeme huzuruna ciksin
bırader vadiyi kesitlerden izlemişsin üstünden muhabbet döndürmeye çalısıyorsun daha da rezil etme kendını bildiğin konulardan yürüSen kimsin yoksa abidin mi
bırader vadiyi kesitlerden izlemişsin üstünden muhabbet döndürmeye çalısıyorsun daha da rezil etme kendını bildiğin konulardan yürü
biz yanlısı 2023de görduk ama el alıskanlıgı atıyoruz her secimAltın ok partisi sözünü tutmuyor
Kurtlar Vadisini 1bölümünden 97 bölümüne kadar 3 kez kesintisiz tamamladımbırader vadiyi kesitlerden izlemişsin üstünden muhabbet döndürmeye çalısıyorsun daha da rezil etme kendını bildiğin konulardan yürü
Pusu ya da geçtin mi yoksa 97 de bıraktın mıKurtlar Vadisini 1bölümünden 97 bölümüne kadar 3 kez kesintisiz tamamladım
Çakır kaçıncı bölümde öldü,Kurtlar Vadisini 1bölümünden 97 bölümüne kadar 3 kez kesintisiz tamamladım
MaşallahÇakır kaçıncı bölümde öldü,
Vurulduğu sahnede kaç kurşun yedi, kurşunlar hangi bölgeye isabet etti.
Mehmet Karahanlı öldüğünde nereye bıraktılar cesediniKurtlar Vadisini 1bölümünden 97 bölümüne kadar 3 kez kesintisiz tamamladım
Pusuyu 1 kez tamamladımPusu ya da geçtin mi yoksa 97 de bıraktın mı
Lütfen ben cevap vereyim lütfenÇakır kaçıncı bölümde öldü,
Kripteksin son ahantari kimde idiKurtlar Vadisini 1bölümünden 97 bölümüne kadar 3 kez kesintisiz tamamladım
Çakır kaçıncı bölümde öldü,
Kaçmayın @Beşir Selman Polat bey lütfen sorulara cevap verinizMehmet Karahanlı öldüğünde nereye bıraktılar cesedini
YouTube' da şuanKaçmayın @Beşir Selman Polat bey lütfen sorulara cevap veriniz
Abi bu buyutlu kizacagini dusunmedim affetİzleyip ogrenirsiniz. Abinizim diye herşeyi ogretecek degilim