Her veda ASİL bir başlangıçtır 😄 (7 Kişi İçeride)

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Biz senin duruşunu kimseye bir şey demeden kafana göre hareketlerinden anladık. Şimdi yönetim grubunda o kadar laf söylediğin adamların yanında sana da başarılar. Allah sana duruş nasip etsin
semih yanlış anlamada adam geçen gün gururuyla görevinden istifa etti parti olarak adamın yanında bile durmadınız neyin duruşundan bahsediyon :D

M U R A T

DemirYumrukPartisi Kurucu Başkanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Biz senin duruşunu kimseye bir şey demeden kafana göre hareketlerinden anladık. Şimdi yönetim grubunda o kadar laf söylediğin adamların yanında sana da başarılar. Allah sana duruş nasip etsin
Hepiniz istifam sonrası beni desteklediniz gruptan abi haklısın felan ne oldu ablanız yazınca ortalıktan kayboldunuz bu kadarmı korkuyorsunuz

Mustafa A.

Kemalist Türk
Vatandaş
Usta hoş geldin aramıza 👋🏻 Ablalık yapacak olan çocuk parkına gitsin 🙂

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Hepiniz istifam sonrası beni desteklediniz gruptan abi haklısın felan ne oldu ablanız yazınca ortalıktan kayboldunuz bu kadarmı korkuyorsunuz
Özelden mesajlarımı okusaydın boş konuşmazdın. Sana ne dedim, haklısın abi makamlar işlevsiz ama ne gerek vardı dimi? böyle dedim sen de kafana göre iş yaptın inan umrumda da değil kimler geldi kimler geçti buradan

YasinKartal

Emekli Genel Kurmay Başkanı
Vatandaş
Ahhajajshajshaksjaks sana da öviple başarılar dostum
Övip kurulduğu günden beri kardesimiz Altın Okun çizgisi hiçbir zaman şaşmadı ne söz verdıyse yaptı hamd olsun. Her gün fırsat buldukça birbirine sallayıp iş seçime gelince kedi kesilenler bizi eleştirmeye had bulması da siyasetin ayıbı olsun

M U R A T

Vatandaş
Özelden mesajlarımı okusaydın boş konuşmazdın. Sana ne dedim, haklısın abi makamlar işlevsiz ama ne gerek vardı dimi? böyle dedim sen de kafana göre iş yaptın inan umrumda da değil kimler geldi kimler geçti buradan
Evet seviye yine düşüyor 😂😂

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Evet seviye yine düşüyor 😂😂
Kimin ne olduğu belli. Diyecek lafın yok burada konuşuyorsun sana başarılar abicim git puanını kas burada gördüğün değeri kendin biliyordun saygıda sana bir kere kusurum olmadı ama senin bu yaptığın hele ki kardeşim ben işte temmuzda da sizinleyim gitmiyorum laflarından sonra semazen gibi gitmen ayrı bir ironi oldu

M U R A T

Vatandaş
Kimin ne olduğu belli. Diyecek lafın yok burada konuşuyorsun sana başarılar abicim git puanını kas burada gördüğün değeri kendin biliyordun saygıda sana bir kere kusurum olmadı ama senin bu yaptığın hele ki kardeşim ben işte temmuzda da sizinleyim gitmiyorum laflarından sonra semazen gibi gitmen ayrı bir ironi oldu
Ablanızın kuklası olduğunu görene kadardı ben dün sana artık bu partide durmam olmaz dedim çıkıyorum dedin sen ne yazdın hadi açıkla

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
@muratcan4444 başkanım yolun açık olsun birlikte yol yürümekten onur duyacağımi da belirttim hoş geldin.Hepimiz zaman zaman birilerinin hakkında bişeyler söyledik ettik ama güzel adamlarmış dedim sende diyeceksin kimsenin lafına sözüne takılmaya gerek yok burada yaş itibariyle seni gayet iyi anlıyorum kimseye art niyet düşünmedik kimsenin de arkadsından Hainler demedik arkamızdan konuşan konuşsun dursun kâlâ almaya gerek yok .Tekrar hoş geldin birlikte güzel zaferlere inşallah