S
Dünde oyunda yoktu zaten geçerken bir uğramıştı sen bana zaten sataşamazsınYa oyunda olmadığını bildiğin bir kadından bu kadar korktuğunu bilsem sana zaten sataşmazdım tırsma bu kadar geri gelmeyecek merak etme
Yok kim linç edecek korkarlar ablalarından
ya murat abi üç maymunu oynuyorsun ya bir de hâlâ gülüyorum kadın ısrarla altına basa basa şahsi görüşüm yazmış kadın partide bile yok bunu sen bahane edip çıktın biz de sana zaten meraklı değiliz gidene dur da demeyiz umrumuz da olmazDünde oyunda yoktu zaten geçerken bir uğramıştı sen bana zaten sataşamazsın
Bak abi yemin ederim çok haklısın ama kadın dün kendisi gelip üstüne basa basa şahsi görüşüm dedi üstüne hâlâ bir de burada ağzına takmış ablan ablan diye geziyor öğretirsin sen bir kaç bişeyDostlar birde sizden ricam burada olmayan birinin hakkında konuşmaya gerek yok @BİLGEM GOKTÜRK zor bir süreçten geçiyor ve acısını yaşamak için fırsat verin kendini toparlasın tanıdığım en delikanlı kadınların başında gelir deli doludur ama dobradır kimseden lafını esirgemez burada güzelleme yapamaya basladin hayrola falan filan muhabbetlerine girmeyin bende yeri ayrıdır herkesin hür iradesi vardır kimseye karışmam ama biraz sükunet hakkında konuşmayın cevap hakkı doğar er yada geç gelir kendi bı açıklama yapar
Ya oyunda olmadığını bildiğin bir kadından bu kadar korktuğunu bilsem sana zaten sataşmazdım tırsma bu kadar geri gelmeyecek merak etme
Yazamaz ne olursa olsun karara saygı arkadaş. Siz dikta yonetimmisinizya murat abi üç maymunu oynuyorsun ya bir de hâlâ gülüyorum kadın ısrarla altına basa basa şahsi görüşüm yazmış kadın partide bile yok bunu sen bahane edip çıktın biz de sana zaten meraklı değiliz gidene dur da demeyiz umrumuz da olmaz
Sabah raporu basmışsın gülüm banlanmış sen kaç zamandır görüyorsun oyunda adınıOyunda yokken nasıl banlandı Semihimm
Dahada cevap vermem konuyu kapatırımOyunda yokken nasıl banlandı Semihimm
Hayırdır ya nereye yazamaz bağımsız takılıyor istediği gibi fikrini beyan eder partiyi ilgilendiren bir görüş değilYazamaz ne olursa olsun karara saygı arkadaş. Siz dikta yonetimmisiniz
çok vahim durum bir de diyecek lafın yok dimi bu dediklerime diyemezsin tabiiDahada cevap vermem konuyu kapatırım
İlgili kişi yazamaz. Sen değil misin parti başkanı.Hayırdır ya nereye yazamaz bağımsız takılıyor istediği gibi fikrini beyan eder partiyi ilgilendiren bir görüş değil
Valla ben anlamis degilim ne oldugunu.simdi gordum de neden her giden atarlanip gitmeyi tercih ediyor. Ne guzelki arkanizi toplamisim ne guzelki size ablalik yapmaya calismisim. ben birsey diyimmi tamamen bilerek yaptigin bi plan dahilinde islettigin ve sonucunu buraya getirtip konuyu benim uzerimden yurutmeye calistigin icin bir sey sorucam cok GÜLDÜNÜZMÜ oh yinede yaptik derken. İste insan fitratini ortaya koyar . Simdi partiden baska iyi durumda cikan olursa haber veririz ASİL baslangiclara devam edin diye .Aile dedigin kol kirilir yen icinde kalir. Burda olmayan icin atar yapmak guzeldir. Var git yolun acik olsun .
cevap bile veremez şu yazdığınaValla ben anlamis degilim ne oldugunu.simdi gordum de neden her giden atarlanip gitmeyi tercih ediyor. Ne guzelki arkanizi toplamisim ne guzelki size ablalik yapmaya calismisim. ben birsey diyimmi tamamen bilerek yaptigin bi plan dahilinde islettigin ve sonucunu buraya getirtip konuyu benim uzerimden yurutmeye calistigin icin bir sey sorucam cok GÜLDÜNÜZMÜ oh yinede yaptik derken. İste insan fitratini ortaya koyar . Simdi partiden baska iyi durumda cikan olursa haber veririz ASİL baslangiclara devam edin diye .Aile dedigin kol kirilir yen icinde kalir. Burda olmayan icin atar yapmak guzeldir. Var git yolun acik olsun .
İlgili kişi partide değil bizi bağlayan bir durum yokİlgili kişi yazamaz. Sen değil misin parti başkanı.
özeti şuÖzetleyecek olan var mı?
Aile dedigin kol kirilir yen icinde kalir.