Her veda ASİL bir başlangıçtır 😄 (12 Kişi İçeride)

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Dostlar birde sizden ricam burada olmayan birinin hakkında konuşmaya gerek yok @BİLGEM GOKTÜRK zor bir süreçten geçiyor ve acısını yaşamak için fırsat verin kendini toparlasın tanıdığım en delikanlı kadınların başında gelir deli doludur ama dobradır kimseden lafını esirgemez burada güzelleme yapamaya basladin hayrola falan filan muhabbetlerine girmeyin bende yeri ayrıdır herkesin hür iradesi vardır kimseye karışmam ama biraz sükunet hakkında konuşmayın cevap hakkı doğar er yada geç gelir kendi bı açıklama yapar

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Dünde oyunda yoktu zaten geçerken bir uğramıştı sen bana zaten sataşamazsın
ya murat abi üç maymunu oynuyorsun ya bir de hâlâ gülüyorum kadın ısrarla altına basa basa şahsi görüşüm yazmış kadın partide bile yok bunu sen bahane edip çıktın biz de sana zaten meraklı değiliz gidene dur da demeyiz umrumuz da olmaz

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Dostlar birde sizden ricam burada olmayan birinin hakkında konuşmaya gerek yok @BİLGEM GOKTÜRK zor bir süreçten geçiyor ve acısını yaşamak için fırsat verin kendini toparlasın tanıdığım en delikanlı kadınların başında gelir deli doludur ama dobradır kimseden lafını esirgemez burada güzelleme yapamaya basladin hayrola falan filan muhabbetlerine girmeyin bende yeri ayrıdır herkesin hür iradesi vardır kimseye karışmam ama biraz sükunet hakkında konuşmayın cevap hakkı doğar er yada geç gelir kendi bı açıklama yapar
Bak abi yemin ederim çok haklısın ama kadın dün kendisi gelip üstüne basa basa şahsi görüşüm dedi üstüne hâlâ bir de burada ağzına takmış ablan ablan diye geziyor öğretirsin sen bir kaç bişey

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
ya murat abi üç maymunu oynuyorsun ya bir de hâlâ gülüyorum kadın ısrarla altına basa basa şahsi görüşüm yazmış kadın partide bile yok bunu sen bahane edip çıktın biz de sana zaten meraklı değiliz gidene dur da demeyiz umrumuz da olmaz
Yazamaz ne olursa olsun karara saygı arkadaş. Siz dikta yonetimmisiniz

S

Silinen üye 19128

Ziyaretçi
Valla ben anlamis degilim ne oldugunu.simdi gordum de neden her giden atarlanip gitmeyi tercih ediyor. Ne guzelki arkanizi toplamisim ne guzelki size ablalik yapmaya calismisim. ben birsey diyimmi tamamen bilerek yaptigin bi plan dahilinde islettigin ve sonucunu buraya getirtip konuyu benim uzerimden yurutmeye calistigin icin bir sey sorucam cok GÜLDÜNÜZMÜ oh yinede yaptik derken. İste insan fitratini ortaya koyar . Simdi partiden baska iyi durumda cikan olursa haber veririz ASİL baslangiclara devam edin diye .Aile dedigin kol kirilir yen icinde kalir. Burda olmayan icin atar yapmak guzeldir. Var git yolun acik olsun .

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Valla ben anlamis degilim ne oldugunu.simdi gordum de neden her giden atarlanip gitmeyi tercih ediyor. Ne guzelki arkanizi toplamisim ne guzelki size ablalik yapmaya calismisim. ben birsey diyimmi tamamen bilerek yaptigin bi plan dahilinde islettigin ve sonucunu buraya getirtip konuyu benim uzerimden yurutmeye calistigin icin bir sey sorucam cok GÜLDÜNÜZMÜ oh yinede yaptik derken. İste insan fitratini ortaya koyar . Simdi partiden baska iyi durumda cikan olursa haber veririz ASİL baslangiclara devam edin diye .Aile dedigin kol kirilir yen icinde kalir. Burda olmayan icin atar yapmak guzeldir. Var git yolun acik olsun .

Özetleyecek olan var mı?

S

S E M İ H

Ziyaretçi
cevap bile veremez şu yazdığına

A

A L İ G.

Ziyaretçi
Biz kimse form üzerinden adaylık vermedik adaylık kararlarını nasıl gruptan aldıysak cekilme kararı ortak alınabilir cekikme kararını formdan yazıp atan çıkmış Burda partiyi kötülüyor çıkıp gidilmemiş 2.parti olmamak icin kalınmış kusura bakmayın kimse gidince batacak değiliz dik bir şekilde dururuz gerekirse 3 4 . Parti oluruz ama dik duruşla buradayız kimlerin lafıyla bir şey yapanlar formda her paylaşımın altında veya partiye trol hesaplarla saldıranlar belli biz evet birilerin kararıyla bisey yapıyoruz onlarda kim biliyormusunuz değerli Göktürk partisine sevdasını vermiş herkesin kararıyla