Her veda ASİL bir başlangıçtır 😄 (11 Kişi İçeride)

S

S E M İ H

Ziyaretçi
velhasılıkelam murat abicim sana bugüne adınla bile hitap etmedim yönetimde 1 ay yoktun parti yönetiminden bile çıkartmadım ama bu saygının karşılığı buysa sana harbiden hakkım helal değildir bu oyunda kimseye hak helal etmemezlik yapmadım ama ben hayatımda da böyle bir şey görmedim

M U R A T

DemirYumrukPartisi Kurucu Başkanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
@muratcan4444 başkanım yolun açık olsun birlikte yol yürümekten onur duyacağımi da belirttim hoş geldin.Hepimiz zaman zaman birilerinin hakkında bişeyler söyledik ettik ama güzel adamlarmış dedim sende diyeceksin kimsenin lafına sözüne takılmaya gerek yok burada yaş itibariyle seni gayet iyi anlıyorum kimseye art niyet düşünmedik kimsenin de arkadsından Hainler demedik arkamızdan konuşan konuşsun dursun kâlâ almaya gerek yok .Tekrar hoş geldin birlikte güzel zaferlere inşallah
Sağolasın abi birlikte nice zaferlere inşallah hoşbulduk ben hiçbirşey yazmayacaktım edebimle oyumu oynayacaktım da arkadaş oyundan mesaj atınca cinlendim duramadım duruş göstermemişim felanda neyse

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Hangi oyunlar hangi oyunlar her gün birinin komedilerini izliyoruz biz de particek 😂 Ne hikmetse bizim hep kirli çamaşırlarımız var sorduğumuzda cevap yok
Çunki sadece sizden yana bir sıkıntı var. Hergun birilerinin hakkına giriyorsunuz

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Sağolasın abi birlikte nice zaferlere inşallah hoşbulduk ben hiçbirşey yazmayacaktım edebimle oyumu oynayacaktım da arkadaş oyundan mesaj atınca cinlendim duramadım duruş göstermemişim felanda neyse
ahshajshajshjasb şaka gibi 1 ay önce arkasından partiyi bıçaklayıp gidenler diye bahsettiğin adamlarlasın valla ironi büyük

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Uzatmaya gerek yok duruşumuz belli derdi olan oyunda versin cevabını sen vergini kasmaya bak cevabını öyle ver hadi daa başla artık vergiye 😃

M U R A T

Vatandaş
velhasılıkelam murat abicim sana bugüne adınla bile hitap etmedim yönetimde 1 ay yoktun parti yönetiminden bile çıkartmadım ama bu saygının karşılığı buysa sana harbiden hakkım helal değildir bu oyunda kimseye hak helal etmemezlik yapmadım ama ben hayatımda da böyle bir şey görmedim
Bende etmiyorum abicim sana ve ablana hadi hoşcakal

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Çunki sadece sizden yana bir sıkıntı var. Hergun birilerinin hakkına giriyorsunuz
Mesela söyle kadir bugün ben kimin hakkına girmişim murat abinin mi hakkına girdim? yoksa ona uygun görüp verdiğimiz makam sonucunda ona oy verenlerin hakkına o mu girdi

M U R A T

Vatandaş
Mesela söyle kadir bugün ben kimin hakkına girmişim murat abinin mi hakkına girdim? yoksa ona uygun görüp verdiğimiz makam sonucunda ona oy verenlerin hakkına o mu girdi
Ben güzelce bana oy verenlerden helallik istedim abim zaten senmisin hak sayacı 😄

M U R A T

Vatandaş
Sana bu parti 78 oy çıkarttı parti grubunda görsen 78 kişinin de hakkı helal değil bilgin olsun bari ben iletim de mağdur edebiyatı yapma
Özelden mesaj atanlar hiç öyle demiyor başkan vallahi hepsi helal etmiş gibi mağdur değilimki ben edebiyat yapayım

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Özelden mesaj atanlar hiç öyle demiyor başkan vallahi hepsi helal etmiş gibi mağdur değilimki ben edebiyat yapayım
Hadi ben yalan söylüyorum diyelim burada gelip beni linçlerler hakkımızda yalan konuşma diye :) ama yalan konuştuğum tek bir nokta yok. Kimsenin sana hakkı helal değil

M U R A T

Vatandaş