yeniden doğuş mu sandınız burayı gonca hanımmmmKonu kilit.
yeniden doğuş mu sandınız burayı gonca hanımmmmKonu kilit.
Yeniden Doğuş açıp oraya yazayımyeniden doğuş mu sandınız burayı gonca hanımmmm
beğenmedimYeniden Doğuş açıp oraya yazayım
Sen hala burdamisinBen efenin tek bir şeyden bile memnun olduğunu görmedim
seninle bir samimiyetin yok üzgünüm o yüzden beni memnun edemezsin işine bak git gırıgla sohbet et hadiBen efenin tek bir şeyden bile memnun olduğunu görmedim
Başladı yine sırf yorum yapmak için yorum yapmaya.Başladı yine sırf post açmak için post açmaya.
Noldu yine beeeBaşladı yine sırf yorum yapmak için yorum yapmaya.
Ay çok üzüldüm nolur benimle konuş Allah akıl fikir versin sana ne diyimseninle bir samimiyetin yok üzgünüm o yüzden beni memnun edemezsin işine bak git gırıgla sohbet et hadi
sana verir umarım aminAy çok üzüldüm nolur benimle konuş Allah akıl fikir versin sana ne diyim
Umarım bir gün büyüceksin sende kalıp olarak değilde akıl yaşı olaraksana verir umarım amin
sus biraz hadi kaybolUmarım bir gün büyüceksin sende kalıp olarak değilde akıl yaşı olarak
Bak ben sana bişey demiyorum laf atan sensin lafı yiyince böyle oluyor sen kaybol senin le uğraşıcak tek bir dakikam bile yok uyucam Zaten sus uyimsus biraz hadi kaybol
gırıgla konuşmamız lazım bunları ama sizin seviye yerlerdeUmarım bir gün büyüceksin sende kalıp olarak değilde akıl yaşı olarak
Sen yerdesin asıl üste bile bakmayı akıl edemeyen sivri zekagırıgla konuşmamız lazım bunları ama sizin seviye yerlerde
lisene dön acil kardelen ayşeSen yerdesin asıl üste bile bakmayı akıl edemeyen sivri zeka
UyuuuuuuuuuSen yerdesin asıl üste bile bakmayı akıl edemeyen sivri zeka
Beni rahat bıraklisene dön acil kardelen ayşe
herşeye atlama kaybol gırıg2Beni rahat bırak
Asıl sen atlama herşeye burnunu sokan sensin gırg gırıg onun kadar kafana taş düşsünherşeye atlama kaybol gırıg2