valla öyleEminim öyledir
valla öyleEminim öyledir
Sor fatihe öğrenirsin o zaman efevalla öyle
Sizde Pek türkçe kelime kullanmıyorsunuz Arapça Fransızca kökenli kelimeler var genellikle ama kullandıklarınızdan öğrenmeye çalışacağım inşallahen yakın zamanda öğrenirsin umarım Türkçeyi
he tamam o zaman budun anladımSor fatihe öğrenirsin o zaman efe
Bi tutturamadın efe biraz daha denehe tamam o zaman budun anladım
he tamam o zaman budun anladım
Ne Demek istediğimi anlamadıysan buraya link bırakıyorum o zaman anlarsın : ))Sizde Pek türkçe kelime kullanmıyorsunuz Arapça Fransızca kökenli kelimeler var genellikle ama kullandıklarınızdan öğrenmeye çalışacağım inşallah
Efe adam zaten budun olduğunu söylüyor ama budundan kim onu öğrenmen lazımhe tamam o zaman budun anladım
yok dayıcım siz düşünün bizim düşünmeye ihtiyacımız yok güçlenildi ve kazanıldı siz oy hesabı yapınBi tutturamadın efe biraz daha dene
banane kardeşim kimse kim budun işte normal seçim kaybedilmesi aşlskfdsklşgşlksdglsdEfe adam zaten budun olduğunu söylüyor ama budundan kim onu öğrenmen lazım
Bütün tuşlara bas Metin illaki birinde doğrusunu bulursunEfe adam zaten budun olduğunu söylüyor ama budundan kim onu öğrenmen lazım
O kadar tuşa bastım bi sizi bulamadım isoBütün tuşlara bas Metin illaki birinde doğrusunu bulursun
Adam satan biz olmadığımız için bulamazsın be metinO kadar tuşa bastım bi sizi bulamadım iso
İllia birinde doğruyu bulursun demiştin demek ki doğru olan siz değilmişsinizAdam satan biz olmadığımız için bulamazsın be metin
ahmet adamdır susAdam satan biz olmadığımız için bulamazsın be metin
Adam satanı bulursun anlamında demiştim be metinİllia birinde doğruyu bulursun demiştin demek ki doğru olan siz değilmişsiniz
Konu Ahmete nasıl geldi efeahmet adamdır sus
He yok daha buduna girmedim isocumAdam satanı bulursun anlamında demiştim be metin
Yine yanlış tuş biraz daha dene bulacanHe yok daha buduna girmedim isocum
SklxsşldldldlddHe yok daha buduna girmedim isocum