Asil mi, Aciz mi ? (10 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan A T H E N A
  • Başlangıç tarihi

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Şimdi bana adamlık taslayan duruş sergilemeyi öğreten bir arkadaş vardı kendi sinirine hakim olamayan yersiz yersiz konuşan şurada yazdıklarını ve paylaşımlarını Parti üyeleri görse arkasında kaç kişinin kalacağından bı haber bir arkadaş vardı ne oldu da sustu bizim başımızı yemeye çalışırken kendi başını yemiş galiba.

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Şimdi bana adamlık taslayan duruş sergilemeyi öğreten bir arkadaş vardı kendi sinirine hakim olamayan yersiz yersiz konuşan şurada yazdıklarını ve paylaşımlarını Parti üyeleri görse arkasında kaç kişinin kalacağından bı haber bir arkadaş vardı ne oldu da sustu bizim başımızı yemeye çalışırken kendi başını yemiş galiba.

Kimdir o kendinibilmez reis

Metin Palas

Fikirlere kurşun işlemez 😀
Yasaklı Üye
Vatandaş
harf alayım

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
İsmi lazım değil baş harfi Semih 🙂

Ali”lowZ”

GÖKBUDUN NEFERİ / KİLİS MV
Vatandaş
Çoşkun bey öncelikle sizi tebrik ediyorum
Forumu karıştırdığınız gibi partiler arası üye ticaretini bize öğrettiniz helal olsun gerçek BAŞKAN !!!!!!

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Çoşkun bey öncelikle sizi tebrik ediyorum
Forumu karıştırdığınız gibi partiler arası üye ticaretini bize öğrettiniz helal olsun gerçek BAŞKAN !!!!
Önce adımı düzgün yaz Coşkun benim adım sonrasında git kendi ittifakın içinde ki deneyim oyuncuların yaptığı işlere bak üşenmeden konu altında ki tüm yorumları oku ve ondan sonra gel burada ahkam kes dostum ben senin burada muahattap olduğun kimseler değilim şurada beni ağzınıza sakız edemezsiniz kardeşim işin gücün rast gelsin.O itaham ettiğin mevzulardan da ben anlamam bu işler sizlere yakışır.

Ali”lowZ”

GÖKBUDUN NEFERİ / KİLİS MV
Vatandaş
Hahahah öncelikle seninle aramda hiçbişey yok sakız olacağın kadar olmuşsun bende işinizin rast gelmesini diliyorum.
Bize yakıştırdığın işi hiç yapmadık bu arada ;)
İyi oyunlar.

İSMAİL GÜNEŞ

🌐HÜR ADALET PARTİSİ PARTİ BAŞKANI🌐
Vatandaş
Önce adımı düzgün yaz Coşkun benim adım sonrasında git kendi ittifakın içinde ki deneyim oyuncuların yaptığı işlere bak üşenmeden konu altında ki tüm yorumları oku ve ondan sonra gel burada ahkam kes dostum ben senin burada muahattap olduğun kimseler değilim şurada beni ağzınıza sakız edemezsiniz kardeşim işin gücün rast gelsin.O itaham ettiğin mevzulardan da ben anlamam bu işler sizlere yakışır.
Hade ya zaten bu konuda bizim için açılmıştı güldürmeyin beni yaptığınızı kabullenin bari😂

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Hade ya zaten bu konuda bizim için açılmıştı güldürmeyin beni yaptığınızı kabullenin bari😂
Oooo İsmail başkan sende mi geldin helal olsun şurada laf söz etmediğim bir adamsın bı hukukumuz vardı yani şu söylediğin şeyi yaptıracak adam mıyım ben bı düşün de yorum yapmak için yorum yapma burada dostum çoluk çocuk konuşuyor Eyvallah da seni aklı başında biri sanıyorum

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Hahahah öncelikle seninle aramda hiçbişey yok sakız olacağın kadar olmuşsun bende işinizin rast gelmesini diliyorum.
Bize yakıştırdığın işi hiç yapmadık bu arada ;)
İyi oyunlar.
Ağzı olan konuşacaksa gel dostum sende yaz elbet o kuyuya düşen olursunuz da bak gör neler olacak bundan sonra ss arşivleri tutmaya başlıyorum