Ters psikoloji demek anladımYine yanlış tuş biraz daha dene bulacan
Ters psikoloji demek anladımYine yanlış tuş biraz daha dene bulacan
konuyu nereye çekmeye çalıştığının farkındayım yemezlerNe Demek istediğimi anlamadıysan buraya link bırakıyorum o zaman anlarsın : ))
Yeterince doydun zaten boşverkonuyu nereye çekmeye çalıştığının farkındayım yemezler
ben doyumsuzumdur bilmeni isterimYeterince doydun zaten boşver
Yeterince doydun zaten boşver
ben doyumsuzumdur bilmeni isterim
Onu biliyoruz zaten akto puahahahahajben doyumsuzumdur bilmeni isterim
Adam kendi kendine laf atıyor bana gerek kalmıyor zaten xklssllsşssBence bu tartışmayı bitirin. Sonu hiç iyi bitmiycek gibi
Şimdi bana adamlık taslayan duruş sergilemeyi öğreten bir arkadaş vardı kendi sinirine hakim olamayan yersiz yersiz konuşan şurada yazdıklarını ve paylaşımlarını Parti üyeleri görse arkasında kaç kişinin kalacağından bı haber bir arkadaş vardı ne oldu da sustu bizim başımızı yemeye çalışırken kendi başını yemiş galiba.
harf alayımŞimdi bana adamlık taslayan duruş sergilemeyi öğreten bir arkadaş vardı kendi sinirine hakim olamayan yersiz yersiz konuşan şurada yazdıklarını ve paylaşımlarını Parti üyeleri görse arkasında kaç kişinin kalacağından bı haber bir arkadaş vardı ne oldu da sustu bizim başımızı yemeye çalışırken kendi başını yemiş galiba.
İsmi lazım değil baş harfi SemihŞimdi bana adamlık taslayan duruş sergilemeyi öğreten bir arkadaş vardı kendi sinirine hakim olamayan yersiz yersiz konuşan şurada yazdıklarını ve paylaşımlarını Parti üyeleri görse arkasında kaç kişinin kalacağından bı haber bir arkadaş vardı ne oldu da sustu bizim başımızı yemeye çalışırken kendi başını yemiş galiba.
İyi olmuş ona bayadir alamamıştıOlan Fatihe olmuş yine neyse 3 gün yatar çıkar
Önce adımı düzgün yaz Coşkun benim adım sonrasında git kendi ittifakın içinde ki deneyim oyuncuların yaptığı işlere bak üşenmeden konu altında ki tüm yorumları oku ve ondan sonra gel burada ahkam kes dostum ben senin burada muahattap olduğun kimseler değilim şurada beni ağzınıza sakız edemezsiniz kardeşim işin gücün rast gelsin.O itaham ettiğin mevzulardan da ben anlamam bu işler sizlere yakışır.Çoşkun bey öncelikle sizi tebrik ediyorum
Forumu karıştırdığınız gibi partiler arası üye ticaretini bize öğrettiniz helal olsun gerçek BAŞKAN !!!!
Hade ya zaten bu konuda bizim için açılmıştı güldürmeyin beni yaptığınızı kabullenin bariÖnce adımı düzgün yaz Coşkun benim adım sonrasında git kendi ittifakın içinde ki deneyim oyuncuların yaptığı işlere bak üşenmeden konu altında ki tüm yorumları oku ve ondan sonra gel burada ahkam kes dostum ben senin burada muahattap olduğun kimseler değilim şurada beni ağzınıza sakız edemezsiniz kardeşim işin gücün rast gelsin.O itaham ettiğin mevzulardan da ben anlamam bu işler sizlere yakışır.
Oooo İsmail başkan sende mi geldin helal olsun şurada laf söz etmediğim bir adamsın bı hukukumuz vardı yani şu söylediğin şeyi yaptıracak adam mıyım ben bı düşün de yorum yapmak için yorum yapma burada dostum çoluk çocuk konuşuyor Eyvallah da seni aklı başında biri sanıyorumHade ya zaten bu konuda bizim için açılmıştı güldürmeyin beni yaptığınızı kabullenin bari
Ağzı olan konuşacaksa gel dostum sende yaz elbet o kuyuya düşen olursunuz da bak gör neler olacak bundan sonra ss arşivleri tutmaya başlıyorumHahahah öncelikle seninle aramda hiçbişey yok sakız olacağın kadar olmuşsun bende işinizin rast gelmesini diliyorum.
Bize yakıştırdığın işi hiç yapmadık bu arada
İyi oyunlar.
Tutun başkanım tabii tutun ama öncelikle kendi partine katılan üyeden haberdar ol derim bence.Ağzı olan konuşacaksa gel dostum sende yaz elbet o kuyuya düşen olursunuz da bak gör neler olacak bundan sonra ss arşivleri tutmaya başlıyorum