Asil mi, Aciz mi ? (11 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan A T H E N A
  • Başlangıç tarihi

Mustafa A.

Kemalist Türk
Vatandaş
Hahahah öncelikle seninle aramda hiçbişey yok sakız olacağın kadar olmuşsun bende işinizin rast gelmesini diliyorum.
Bize yakıştırdığın işi hiç yapmadık bu arada ;)
İyi oyunlar.
Seni piyasaya kim sürdü bilmiyorum da yarım sürmüş. Adam seni ciddiye alıp cevap vermiş birde gelmiş sakız falan diyorsun. Yeni nesil diye kendini örnek gösteriyorsun bak bu konuda haklı olabilirsin. Ben oyuna başladığımda muhtemelen sen daha liseye gidiyordun. Kendinden büyüklere saygıyı öğren sonra tartışmayı yine yürüt yürütebilirsen. Burda ağzında sakızla millete kelime yapma 🙂 İyi forumlar alicim

Ali”lowZ”

GÖKBUDUN NEFERİ / KİLİS MV
Vatandaş
Seni piyasaya kim sürdü bilmiyorum da yarım sürmüş. Adam seni ciddiye alıp cevap vermiş birde gelmiş sakız falan diyorsun. Yeni nesil diye kendini örnek gösteriyorsun bak bu konuda haklı olabilirsin. Ben oyuna başladığımda muhtemelen sen daha liseye gidiyordun. Kendinden büyüklere saygıyı öğren sonra tartışmayı yine yürüt yürütebilirsen. Burda ağzında sakızla millete kelime yapma 🙂 İyi forumlar alicim
Beni piyasaya süren yok sevgili başkan
Dalgasına atılan bişeydi COŞKUN başkanda anlamıştır. Benim yaşımı falan bilmeden nerden biliyorsunuz liseye gittiğimi bu arada ?
Siz benim bekçim misiniz ? Her neyse sizede iyi forumlar kemalisttttt beyyyy

Mustafa A.

Kemalist Türk
Vatandaş
Beni piyasaya süren yok sevgili başkan
Dalgasına atılan bişeydi COŞKUN başkanda anlamıştır. Benim yaşımı falan bilmeden nerden biliyorsunuz liseye gittiğimi bu arada ?
Siz benim bekçim misiniz ? Her neyse sizede iyi forumlar kemalisttttt beyyyy
Eğilip bükülme ali. Sallayıp sonradan dalgasına diye u dönüşü yapamazsın. Yeni nesildenim diyorsan öylesindir ali. Senin yaşını ben değil sen küçültüyorsun. Kendinden yaşça büyük bir insana sakız olmuşsun gibi söylemlerde bulunursan sakız diye çiğnerim seni. Burada kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama herkes birbirine saygı duymak zorunda. Arkasında duramayacağın söylemlerden kaçınırsan sevinirim.