son bir şarkı sonra finito bittiVar bir düzenek yine bunlarda
son bir şarkı sonra finito bittiVar bir düzenek yine bunlarda
AhahshshshshaHayırlı degildiki zaten ne dicem banane beter olun ajajajaj
5-Sado55ittifakı kim bozdu ?
1-budun
2-budun
3-budun
4-budun
seven planları bozmayı5-Sado55
Alelacele yazılmış birisini attılar ama kimi yerine yenisi gelecek yeni isimle devam dudkslsllsldldldlddÇook acemice bir açıklama olmuş Sadodan ders almanızı öneriyorum hakkınızda hayırlı olsun
Ajsksks hayır Sado gibi bi adam var feyz alın azcık yahu tamam birebir aynısını yazmayın sado sular kesildi dedi sizde elektrikler kesildi deyin sjsjjskskAlelacele yazılmış birisini attılar ama kimi yerine yenisi gelecek yeni isimle devam dudkslsllsldldldldd
Var bir dümen bunlarda var.Alelacele yazılmış birisini attılar ama kimi yerine yenisi gelecek yeni isimle devam dudkslsllsldldldldd
Raul jimenez napıyorrrrr inanılmaz bir acemilikAjsksks hayır Sado gibi bi adam var feyz alın azcık yahu tamam birebir aynısını yazmayın sado sular kesildi dedi sizde elektrikler kesildi deyin sjsjjsksk
Dümen falan yok Kadir kurulma sende birisiyle sövüştüşer kim olduğunu tahmin edebiliyorum zaten sonra ayrılma açıklamaları attık kovduk terketti bizi sattı diyemiyorlar belki bu tarafa gelme ihtimali olur diye sıdllslslslskdkskd sonra yeni ittifak adı altında yine devam sjkslslslslslsls profesör var Burda rahat ol senVar bir dümen bunlarda var.
Dümen falan yok Kadir kurulma sende birisiyle sövüştüşer kim olduğunu tahmin edebiliyorum zaten sonra ayrılma açıklamaları attık kovduk terketti bizi sattı diyemiyorlar belki bu tarafa gelme ihtimali olur diye sıdllslslslskdkskd sonra yeni ittifak adı altında yine devam sjkslslslslslsls profesör var Burda rahat ol sen
Her yerdeyiz bir sonraki adımı hesaplamak lazım ssler mesai yoğun smsllalslslskdkdd
Şaka şaka ss falan yok çıldırır kafayı yer bunlar şimdi onların işini ellerinden almayalımHer yerdeyiz bir sonraki adımı hesaplamak lazım ssler mesai yoğun smsllalslslskdkdd
Ahmet Erol da Helsinki miDümen falan yok Kadir kurulma sende birisiyle sövüştüşer kim olduğunu tahmin edebiliyorum zaten sonra ayrılma açıklamaları attık kovduk terketti bizi sattı diyemiyorlar belki bu tarafa gelme ihtimali olur diye sıdllslslslskdkskd sonra yeni ittifak adı altında yine devam sjkslslslslslsls profesör var Burda rahat ol sen
BerlinAhmet Erol da Helsinki mi
Problem.Berlin
Sen problem görmemişsinProblem.
Tabi tabiVar bir düzenek yine bunlarda