Türk Budun Partisi Açıklama (1 Kişi İçeride)

S

Sera

Ziyaretçi
Çook acemice bir açıklama olmuş Sadodan ders almanızı öneriyorum hakkınızda hayırlı olsun

MAGARSUS

KAOS SEVERLER DERNEĞİ BŞK.
Vatandaş
Bide kibar kibar yazıyorlar ya beni bitiriyorlar şunu attık de bitsin gitsin sjdlsllslslslslskdkdld

S

Sera

Ziyaretçi
Alelacele yazılmış birisini attılar ama kimi yerine yenisi gelecek yeni isimle devam dudkslsllsldldldldd
Ajsksks hayır Sado gibi bi adam var feyz alın azcık yahu tamam birebir aynısını yazmayın sado sular kesildi dedi sizde elektrikler kesildi deyin sjsjjsksk

MAGARSUS

KAOS SEVERLER DERNEĞİ BŞK.
Vatandaş
Var bir dümen bunlarda var.
Dümen falan yok Kadir kurulma sende birisiyle sövüştüşer kim olduğunu tahmin edebiliyorum zaten sonra ayrılma açıklamaları attık kovduk terketti bizi sattı diyemiyorlar belki bu tarafa gelme ihtimali olur diye sıdllslslslskdkskd sonra yeni ittifak adı altında yine devam sjkslslslslslsls profesör var Burda rahat ol sen

S

Sera

Ziyaretçi
Dümen falan yok Kadir kurulma sende birisiyle sövüştüşer kim olduğunu tahmin edebiliyorum zaten sonra ayrılma açıklamaları attık kovduk terketti bizi sattı diyemiyorlar belki bu tarafa gelme ihtimali olur diye sıdllslslslskdkskd sonra yeni ittifak adı altında yine devam sjkslslslslslsls profesör var Burda rahat ol sen
images.jpeg

KadirBey.

KAOS SEVERLER DERNEĞİ BŞK.YRD
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Ahmet Erol da Helsinki mi😂😂😂