B
Begümben
Ziyaretçi
Helsinki doğru gibi geldi bana ama sen bilirsinBerlin
Helsinki doğru gibi geldi bana ama sen bilirsinBerlin
Bildiklerini anlatki, güme gitmeyeyim broSen problem görmemişsin
Skslsşskdkşajsdj anlatırsam yer yerinden oynarBildiklerini anlatki, güme gitmeyeyim bro
O zaman bu sır seninle beraber toprak olsun karşim , başımıza iş açma sjajajajaSkslsşskdkşajsdj anlatırsam yer yerinden oynar
Büyük oyunu çözmüşsünüz başkanım tebrik ederimDümen falan yok Kadir kurulma sende birisiyle sövüştüşer kim olduğunu tahmin edebiliyorum zaten sonra ayrılma açıklamaları attık kovduk terketti bizi sattı diyemiyorlar belki bu tarafa gelme ihtimali olur diye sıdllslslslskdkskd sonra yeni ittifak adı altında yine devam sjkslslslslslsls profesör var Burda rahat ol sen
oğlum bu çocuk çok komik ya 14 günde gene yolunu kaybetmiş asklşdkalsşdlkasdlş paket çeken gırığa vekillik yazmışlar yılan gibi maşallah semih bunları tehdit mi ettin naptın böyle sana bağlı köle olmuşlar furkandan çok olmazda öteki tam bağımlı olmuş semihe asdskdlglskdgSayın Başkanonline ailesi;
2 ay gibi bir süredir birlikte çalıştık ve bu süre zarfında birçok başarıya imza attık. Ancak yaşanılan fikir ayrılıklarından dolayı artık yolumuzu farklı yönde çizmeye karar verdik. Bu karar demokrasiye inancımızı pekiştirmiştir. Büyük hevesleler ile ittifakımızı kursakta artık işbirliğimizin sona erdiğini bütün Başkanonline ailesine duyuruyoruz.
14 gün fikirlerinde sabit durabilmek onlar için ilerleme var anlamına geliyor asjsjsks Erenin 24 saatte sözünden döndüğü anlar mevcut asjjsjsksksoğlum bu çocuk çok komik ya 14 günde gene yolunu kaybetmiş asklşdkalsşdlkasdlş paket çeken gırığa vekillik yazmışlar yılan gibi maşallah semih bunları tehdit mi ettin naptın böyle sana bağlı köle olmuşlar furkandan çok olmazda öteki tam bağımlı olmuş semihe asdskdlglskdg
son güne kadar üyelere biz tekiz tek girecez asılın yüklenin diye verdiler gazı baktılar bişe kalmıyor ilk 5 riskide var14 gün fikirlerinde sabit durabilmek onlar için ilerleme var anlamına geliyor asjsjsks Erenin 24 saatte sözünden döndüğü anlar mevcut asjjsjsksks
Fatihe hadi partiye gel puanımız yetmiyor demeleri ajsjjsjsjsjjsks ne yaptıkları hakkında kendileri de fikirleri yok bence asjjsksksson güne kadar üyelere biz tekiz tek girecez asılın yüklenin diye verdiler gazı baktılar bişe kalmıyor ilk 5 riskide var
ya semihim biz çekilip oyları sana atalım sende 1.ci olabilirsin bizden zaten bişe çıkmaz ufak partiyiz 3-5 vekillik birde forumda biraz seviniriz almanya yenince bizde yenmiş sayılırız bize yeter o gırıgda her ay çeksin işte paket işi ney alşskdfsdkglsdglkşsdglkşds
Girig: anma sen ismimi . Sizin konular kötü. Ben var temiz olmakoğlum bu çocuk çok komik ya 14 günde gene yolunu kaybetmiş asklşdkalsşdlkasdlş paket çeken gırığa vekillik yazmışlar yılan gibi maşallah semih bunları tehdit mi ettin naptın böyle sana bağlı köle olmuşlar furkandan çok olmazda öteki tam bağımlı olmuş semihe asdskdlglskdg