Aslında kayıp değiller sadece onlar istemedikçe biz onları göremeyiz
Semih bak doğru yolu bul ve güçlü gelecek partisini açKadir gidip gitmemem seni ne ilgilendiriyor sen git vergini kas
Bordo bereli gibi bisey miAslında kayıp değiller sadece onlar istemedikçe biz onları göremeyiz
Beşir SIFIRBİR dizisine çağırdılar mi seni kardo. Aşırı tehlike seziyorum sende. Bak sen beni çok korkutuyorsunKadir havalı degilsin bunu bil. Bu konuşmalarınla bize ban yedirtmek istiyorsun bunu hepimiz biliyoruz. Ben senin düşündüklerine benzemem Kadir. He birde sürekli ne yazacagını kendisine özelden attıgın fatih var o da kendini bişey sanıyor ama degil. İkinizde aynı kişi gibisiniz ikinizde Beni tanımıyorsunuz ikinizde bozkurt harekatı tanımıyorsunuz gidip ögrenin sonra gelin benim hakkımda konu açın. Birde Büyük Mesut var ama büyüklük ismine büyük yazmakla olunmuyor bunu mesuta ögret kadir.
Ben doğru yoldayımda umarım sen de bir gün doğru yolu bulursunSemih bak doğru yolu bul ve güçlü gelecek partisini aç
Kırmızı bereli bişeyBordo bereli gibi bisey mi
Ümmeti Muhammedi ile hak yolundayız karşim. Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerine olsun insallahBen doğru yoldayımda umarım sen de bir gün doğru yolu bulursun
1 ben senin kardeşin değilimBeşir SIFIRBİR dizisine çağırdılar mi seni kardo. Aşırı tehlike seziyorum sende. Bak sen beni çok korkutuyorsun
Allah bozmasın inşallah kadirÜmmeti Muhammedi ile hak yolundayız karşim. Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerine olsun insallah
Özür dilerim Beşir abi. Birdaha olmaz abi. Sipani neden bıçakladın abiiiii1 ben senin kardeşin değilim
2 konuyu dağıtma
3 sıfırbir hakkında konusmasan daha iyi okadar emek vermişler kalitelerini düşürme kendin gibi
Türk budun bırak ittifakı, kapimizda bekçi bile olamaz. Kalite önemli marjımızı sarsamayiz artık.Yeni ittifakı belirliyorum
Altın ok
Türk budun
Kızılelma
Yenilikçi demokrasi
Özür dilerim Beşir abi. Birdaha olmaz abi. Sipani neden bıçakladın abiiiii
Panik ATAK geçirdimTürk budun bırak ittifakı, kapimizda bekçi bile olamaz. Kalite önemli marjımızı sarsamayiz artık.
Beşir tamam rollenme. Hadi soda kap gel bana cabukBak Her gün izledigin şeyi bugun izlemeyi unutmussun kadir hadi yürü izle
bu çok ağır oldu KadirBak Her gün izledigin şeyi bugun izlemeyi unutmussun kadir hadi yürü izle