Şimdi ne olacak.????? (4 Kişi İçeride)

Metin Palas

Fikirlere kurşun işlemez 😀
Yasaklı Üye
Vatandaş
Aslında kayıp değiller sadece onlar istemedikçe biz onları göremeyiz 😧

B

Beşir Selman

Ziyaretçi
Kadir havalı degilsin bunu bil. Bu konuşmalarınla bize ban yedirtmek istiyorsun bunu hepimiz biliyoruz. Ben senin düşündüklerine benzemem Kadir. He birde sürekli ne yazacagını kendisine özelden attıgın fatih var o da kendini bişey sanıyor ama degil. İkinizde aynı kişi gibisiniz ikinizde Beni tanımıyorsunuz ikinizde bozkurt harekatı tanımıyorsunuz gidip ögrenin sonra gelin benim hakkımda konu açın. Birde Büyük Mesut var ama büyüklük ismine büyük yazmakla olunmuyor bunu mesuta ögret kadir.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Kadir havalı degilsin bunu bil. Bu konuşmalarınla bize ban yedirtmek istiyorsun bunu hepimiz biliyoruz. Ben senin düşündüklerine benzemem Kadir. He birde sürekli ne yazacagını kendisine özelden attıgın fatih var o da kendini bişey sanıyor ama degil. İkinizde aynı kişi gibisiniz ikinizde Beni tanımıyorsunuz ikinizde bozkurt harekatı tanımıyorsunuz gidip ögrenin sonra gelin benim hakkımda konu açın. Birde Büyük Mesut var ama büyüklük ismine büyük yazmakla olunmuyor bunu mesuta ögret kadir.
Beşir SIFIRBİR dizisine çağırdılar mi seni kardo. Aşırı tehlike seziyorum sende. Bak sen beni çok korkutuyorsun

A

A K G

Ziyaretçi
çok bişey değişmedi sanki yeni ittifak loading...

B

Beşir Selman

Ziyaretçi
Beşir SIFIRBİR dizisine çağırdılar mi seni kardo. Aşırı tehlike seziyorum sende. Bak sen beni çok korkutuyorsun
1 ben senin kardeşin değilim
2 konuyu dağıtma
3 sıfırbir hakkında konusmasan daha iyi okadar emek vermişler kalitelerini düşürme kendin gibi

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Yeni ittifakı belirliyorum

Altın ok
Türk budun
Kızılelma
Yenilikçi demokrasi