“metin o cümlenin ne anlama geldiğinin farkındayız” diyen sen nasıl bir kafada kuruyorsun peki merak ediyorumbazen fazla kafada kuruyorsun
“metin o cümlenin ne anlama geldiğinin farkındayız” diyen sen nasıl bir kafada kuruyorsun peki merak ediyorumbazen fazla kafada kuruyorsun
Gerekirse neden açmayalımAnladım peki yine tepki alırsanız başka konu açacakmısınız
Ee söylemeyecekmisin @AKTO bekliyoruzinsanlara karşı beni kötü göstermeye de çalışma varsa yüreğin açık açık söylersin
Normal bir soru sordum sen dalga amaçlı anladıysan senin sorunun evet kimseyi ilgilendirmez ama gelip cevap vermekte sana düşmez şimdi git bi soğuk su iç iyi gelir"Anladım peki yine tepki alırsanız başka konu açacakmısınız" dalga geçer gibi insanlarla konuşma adam isterse açar isterse açmaz bu seni ilgilendirmez benide ilgilendirmez
Gerekiyorsa aç kardeşim tepki verenden çok destekleyenler var ama sana tavsiyem belkide o senin ikide bir konu açmanı istiyor olabilir sen ona inat her saat başı fotoğraf at (ONUN İSTEDİĞİNİ DEĞİL KENDİ İSTEDİĞİNİ YAP)Gerekirse neden açmayalım
benim metini kötü göstermek gibi ne derdim olsun?Ee söylemeyecekmisin akto bekliyoruz
Bizde bunu anlamıyoruz işte niye böyle bir derdin varbenim metini kötü göstermek gibi ne derdim olsun?
Biz bilmiyoruz onu sen söyleyeceksinbenim metini kötü göstermek gibi ne derdim olsun?
metin nerden anlıyorsun konuyu bilmiyorum başka yerlere çarpıtmaBizde bunu anlamıyoruz işte niye böyle bir derdin var
Noldu beklediğin gibi olmadı değil mi önceden laf atarken sonunu düşünerek yaz yok öyle gelip insanlara yanlış lanse etme cevap veremeyecek hale gelirsinmetin nerden anlıyorsun konuyu bilmiyorum başka yerlere çarpıtma
sen hâlâ kafada kurmaya devam ediyorsunNoldu beklediğin gibi olmadı değil mi önceden laf atarken sonunu düşünerek yaz yok öyle gelip insanlara yanlış lanse etme cevap veremeyecek hale gelirsin
Sende hâlâ konuşmaya devam ediyorsun bir dahada kendinden büyük laflar etmesen hâlâ kafada kurmaya devam ediyorsun
TeşekkürlerArkadaşlar Muhammed yanlış anlaşılmış bunun için de konu açmış yanlış anladığını dile getirmek için konuyu farklı yerlere çekip uzatmayın bence konu sahibine de ayıp olmasın
Cok saygısızca. Size bu mesajı yazan kim. İsim alabilirmiyimSelamlar
Şuana kadar ne sanal ortamda geçirdiğim zamanlarda nede hayatımın herhangi bi yerinde tanınayım, herkes beni sevsin diye bir derdim olmadı çok şükür.
2 Yıldır başkan online platformunda bulunuyorum ve bugüne kadar forumda paylaşılan konulardan devamlı yeni bir şeyler öğrendim ve öğrenmeye çabaladım. Aslında bu sayede 2 yıl içerisinde eskiye nazaran olgunlaştığımı da hissettim.
Geçmişimizde yaşadığımız önemli olayları bilmiyoruz, bilsek dahi tam olarak ne zaman nerede ne olduğunu bilmiyoruz. Unutuyoruz....
Bu durumu bi arkadaşımın yaşadığı şu olaylada özetleyebilirim;;
Kahramanmaraşlı depremzede bi arkadaşımın instagram biyografisinde " 06.02" yazıyor.
Yine depremzede olan, dahası enkaz altında 2 gün kalmış başka bir arkadaşımız da " 6 şubat neyin tarihi, bi yakınını mı kaybettin? " sorusunu soruyor.
Velhasıl kelam tarihimizin, değerlerimizin, bizim için önemli olan birçok şeyin farkında değiliz.
Hayatıma girdiği andan beri bakış açımı değiştiren, bana kafamı kaldırıp etrafıma bakmamı söyleyen, kısa bi sürede hayatıma iz bırakmış bir ağabeyim bana Atatürk'ü anlattı, onunla konuştuktan sonra farkına vardım ki milli ve dini değerlerimizi, tarihimizi unutuyoruz.
Daha sonra foruma girip içimden düşündüm, forum üzerinde Mustafa Kemal Atatürk'ü sadece milli bayramlarda anıyor, hatırlıyoruz..
Bende bu düzeni değiştirmek amacıyla günlük olarak Ata'mızın fotoğraflarını forum üzerinden paylaşma kararı aldım.
Her gün 1 fotoğraf olacak şekilde paylaşım yapıyorum, sizlerinde fotoğraf video eklemenizle arşivi genişletiyoruz. Özellikle yeni oyunculara forumun sadece kavga, kaos olan bir ortam olmadığını göstermek için harika bir fırsat olduğunuda şahsen düşünüyorum.
Altta eklediğim fotoğrafta arkadaşımızın bayrak kalp atıyor demesi yine forumu kaos ortamından bi nebze dahi olsa uzaklaştırmak amacıyla, konunun üste çıkması içindi şuana kadar.
Uzun süredir tanıyıp sevdiğim bi kişinin böyle bi yorumda bulunması beni gerçekten çok kırdı, umarım bu anlattıklarım bu algıyı yıkmakta yardımcı olmuştur.
Vakit ayırıp okuyanlara çok teşekkürederim.
Ekli dosyayı görüntüle 16477
Diyelim ki ben yazdım ne diceksin çok merak ettim. Her yere iyi akşamlar mı yazıcaksınCok saygısızca. Size bu mesajı yazan kim. İsim alabilirmiyim
Sız mı yazdınız gerçektenDiyelim ki ben yazdım ne diceksin çok merak ettim
Evet ben yazdımSız mı yazdınız gerçekten