Yanlış anlaşılmam hakkında. (6 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Muhammed Avcı
  • Başlangıç tarihi
A

AKTO

Ziyaretçi
"Anladım peki yine tepki alırsanız başka konu açacakmısınız" dalga geçer gibi insanlarla konuşma adam isterse açar isterse açmaz bu seni ilgilendirmez benide ilgilendirmez

Metin Palas

Fikirlere kurşun işlemez 😀
Yasaklı Üye
Vatandaş
"Anladım peki yine tepki alırsanız başka konu açacakmısınız" dalga geçer gibi insanlarla konuşma adam isterse açar isterse açmaz bu seni ilgilendirmez benide ilgilendirmez
Normal bir soru sordum sen dalga amaçlı anladıysan senin sorunun evet kimseyi ilgilendirmez ama gelip cevap vermekte sana düşmez şimdi git bi soğuk su iç iyi gelir

G

Gonca

Ziyaretçi
Arkadaşlar Muhammed yanlış anlaşılmış bunun için de konu açmış yanlış anladığını dile getirmek için konuyu farklı yerlere çekip uzatmayın bence konu sahibine de ayıp olmasın

Y

yunus0101

Ziyaretçi
Selamlar
Şuana kadar ne sanal ortamda geçirdiğim zamanlarda nede hayatımın herhangi bi yerinde tanınayım, herkes beni sevsin diye bir derdim olmadı çok şükür.
2 Yıldır başkan online platformunda bulunuyorum ve bugüne kadar forumda paylaşılan konulardan devamlı yeni bir şeyler öğrendim ve öğrenmeye çabaladım. Aslında bu sayede 2 yıl içerisinde eskiye nazaran olgunlaştığımı da hissettim.

Geçmişimizde yaşadığımız önemli olayları bilmiyoruz, bilsek dahi tam olarak ne zaman nerede ne olduğunu bilmiyoruz. Unutuyoruz....

Bu durumu bi arkadaşımın yaşadığı şu olaylada özetleyebilirim;;
Kahramanmaraşlı depremzede bi arkadaşımın instagram biyografisinde " 06.02🥀" yazıyor.
Yine depremzede olan, dahası enkaz altında 2 gün kalmış başka bir arkadaşımız da " 6 şubat neyin tarihi, bi yakınını mı kaybettin? " sorusunu soruyor.

Velhasıl kelam tarihimizin, değerlerimizin, bizim için önemli olan birçok şeyin farkında değiliz.
Hayatıma girdiği andan beri bakış açımı değiştiren, bana kafamı kaldırıp etrafıma bakmamı söyleyen, kısa bi sürede hayatıma iz bırakmış bir ağabeyim bana Atatürk'ü anlattı, onunla konuştuktan sonra farkına vardım ki milli ve dini değerlerimizi, tarihimizi unutuyoruz.

Daha sonra foruma girip içimden düşündüm, forum üzerinde Mustafa Kemal Atatürk'ü sadece milli bayramlarda anıyor, hatırlıyoruz..
Bende bu düzeni değiştirmek amacıyla günlük olarak Ata'mızın fotoğraflarını forum üzerinden paylaşma kararı aldım.
Her gün 1 fotoğraf olacak şekilde paylaşım yapıyorum, sizlerinde fotoğraf video eklemenizle arşivi genişletiyoruz. Özellikle yeni oyunculara forumun sadece kavga, kaos olan bir ortam olmadığını göstermek için harika bir fırsat olduğunuda şahsen düşünüyorum.
Altta eklediğim fotoğrafta arkadaşımızın bayrak kalp atıyor demesi yine forumu kaos ortamından bi nebze dahi olsa uzaklaştırmak amacıyla, konunun üste çıkması içindi şuana kadar.

Uzun süredir tanıyıp sevdiğim bi kişinin böyle bi yorumda bulunması beni gerçekten çok kırdı, umarım bu anlattıklarım bu algıyı yıkmakta yardımcı olmuştur.
Vakit ayırıp okuyanlara çok teşekkürederim.

Ekli dosyayı görüntüle 16477
Cok saygısızca. Size bu mesajı yazan kim. İsim alabilirmiyim