@Sado55 , sera bu lafı konustuya, artık ne deseb nafileSadonun gerçekleri duyunca ışık ızında yok oluşu @Büyük Mesut jsjsjskksks olayları bilmiyorum sanıyor garibim :/
@Sado55 , sera bu lafı konustuya, artık ne deseb nafileSadonun gerçekleri duyunca ışık ızında yok oluşu @Büyük Mesut jsjsjskksks olayları bilmiyorum sanıyor garibim :/
Kaşe imza altınaHerkes şahit olsun seracım gırıg kim ki benim yanımda olacak. O bizim yanımızda olabilecek bir insan değil
Sağolun Sayın bakanım teşekkür ediyoruz bu yolda beraber yürüyeceğiz.Tüm kuvvet komutanlarına hayırlı olsun.
Sağolasin Kadir başkanim çok teşekkürler bu kutlu yolda milletimiz için en hayirli şekilde görevimizi yerine getireceğiz.Deniz Kuvvetleri Komutanı K Ü R Ş A D
Kara Kuvvetleri Komutanı Agit Başkan
Hava Kuvvetleri Komutanı Emreİzmir
Başkanlarıma hayırlı olsun diyor, başarılarının devamını diliyorum.
Bu kutlu görevleri en iyi şekilde yapacağınız dan hiç şüphemiz yoktur.
@K Ü R Ş A D
@agitbaşkan
@Emreİzmir
Desteğiniz ve teveccühünüz için teşekkür ederim Sayın Başkanım birlikte her zaman güçlü bir irade şuuruyla çalışmaya devam edeceğiz 🫡Deniz Kuvvetleri Komutanı K Ü R Ş A D
@K Ü R Ş A D
@agitbaşkan
@Emreİzmir
Tevdi ettiğiniz için şanlı görev için onur ve gurur duyduğumu belirtmek ister, teşekkürlerimi sunarım. Birlikte her zaman güçlü bir irade şuuruyla çalışmaya devam edeceğiz Saygılarımla 🫡Tüm kuvvet komutanlarına hayırlı olsun.
yav metin cmsmmwksdm@yetimhanekundakciisi_56 on Instagram: "#sizdengelenler"
12 likes, 7 comments - yetimhanekundakciisi_56 on July 6, 2024: "#sizdengelenler".www.instagram.com
O sırada bütün kelimelerin baş harflerini büyük yazan Arda Ulaş AteşO Sırada Savaş Kaskı Takan Genel Kurmay Başkanı
O sırada simetri hastası olan seraO sırada bütün kelimelerin baş harflerini büyük yazan Arda Ulaş Ateş
Eyvallah kiralDeniz Kuvvetleri Komutanı K Ü R Ş A D
@K Ü R Ş A D
@agitbaşkan
@Emreİzmir
Bu görevi en iyi şekilde yapacak adam gibi adam hayırlı uğurlu olsun inşallahTevdi ettiğiniz için şanlı görev için onur ve gurur duyduğumu belirtmek ister, teşekkürlerimi sunarım. Birlikte her zaman güçlü bir irade şuuruyla çalışmaya devam edeceğiz Saygılarımla 🫡
Teşekkür ederim kardeşim senin gibi dostlarımın daimi desteği sayesinde üstlenemeyeceğim hiç bir görev olamaz birlikte güvenli ve huzurlu günlerimizeBu görevi en iyi şekilde yapacak adam gibi adam hayırlı uğurlu olsun inşallah