Aylardır bir kişinin TC bilgileri paylaşması olayını
Altın Ok'a yıktıkları ve her fırsatta bunu dile getirmekten cekinmediklerini belirtmek isterim..
Altın Ok'a yıktıkları ve her fırsatta bunu dile getirmekten cekinmediklerini belirtmek isterim..
Ayrıca biz o konuda kişiyi ihraç etmiştik. Aynı hassasiyetide sipan'dan bekliyoruz. Hadi bakalım yapabilecek mi.Aylardır bir kişinin TC bilgileri paylaşması olayını
Bilgim yok o konuda.Aylardır bir kişinin TC bilgileri paylaşması olayını
Ayrıca biz o konuda kişiyi ihraç etmiştik. Aynı hassasiyetide sipan'dan bekliyoruz. Hadi bakalım yapabilecek mi.
Ama tüm partiye suçlama yapılmışsa bu da haksızlık olur.Bilgim yok o konuda.
O zaman ne yapıyoruz gecmişi bilmeden anın tadını çıkartmıyoruzBilgim yok o konuda.
Aylardır hemde. Hatta geçen birisi daha TC konusunu açmıştı yineAma tüm partiye suçlama yapılmışsa bu da haksızlık olur.
Kötü bir şey demedim yalnızO zaman ne yapıyoruz gecmişi bilmeden anın tadını çıkartmıyoruz
TC biraz sıkıntı bir konu gerçi herkesin elinde dolaşıyor artık ama yapacak bir şey yokAylardır hemde. Hatta geçen birisi daha TC konusunu açmıştı yine
Noldu ?
Kötü birşey dedin demedim, burada konuşulan her konunun muhakkak bir mazisi vardır diyorum 🫡Kötü bir şey demedim yalnız
Avni daha geçen gün bir üyemizin yaptığı yanlışı tüm partiye mââl eden sen değilmiydin de şimdi böyle konuşuyorsunAma tüm partiye suçlama yapılmışsa bu da haksızlık olur.
Al işte Avni yine kendisi ile çelisti.Avni daha geçen gün bir üyemizin yaptığı yanlışı tüm partiye mââl eden sen değilmiydin de şimdi böyle konuşuyorsun
Bir kişinin kendi başına makam sözü ve 100m vermesini mantıklı bulmuyorumAvni daha geçen gün bir üyemizin yaptığı yanlışı tüm partiye mââl eden sen değilmiydin de şimdi böyle konuşuyorsun
Siz mantıklı buluyorsanız saygı duyarımBir kişinin kendi başına makam sözü ve 100m vermesini mantıklı bulmuyorum
Yapılan yanlışın etik dışı bir hareket olduğunu yazdım ve gerekli uyarıyı eylemi gerçekleştiren arkadaşımıza da yaptığımı söyledim bunu tüm partiye mââl etmek ne kadar doğru o tartışılır sen iste inanırsın ister inanmazsın o senin sorunun ama değneğin ucu sizden tarafa dokununca bazı şeyler zorunuza gitmesin dik dur eğilme kimse burada kalıcı değil AVNİ güzel adamdı dedirtmeye ver uğraşınıBir kişinin kendi başına makam sözü ve 100m vermesini mantıklı bulmuyorum