46. DÖNEM OYUN SAVCISI TEŞEKKÜR MESAJI (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Realqin
  • Başlangıç tarihi
R

Realqin

Ziyaretçi
Değerli Başkan Online Ailesi,

Öncelikle, beni oyun savcısı olarak seçtiğiniz için hepinize en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bu önemli görevi üstlenme fırsatını bana verdiğiniz için büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum.

Bu süreçte bana destek gösteren Başta Ailem Altın Ok partisi ve;
Diriliş ittifak'ı Partilerimiz;
Özgürlük Ve İrade Partisi'ne, Asil Türk Partisi'ne,Yenilikçi Demokrasi Partisi'ne ve çok değerli yöneticilerine ve üyelerine ortak çalışmaları ve dayanışmaları sayesinde seçilme fırsatı bulduğum için teşekkürlerimi sunarım. Bu güveni boşa çıkarmamak için elimden gelenin en iyisini yapacağım ve tüm tarafların haklarını koruyarak adil bir oyun ortamı sağlanmasına yardımcı olacağım.

Özmen başkanımıza bu seçimde gösterdiği olgun tavır ve rekabet ruhu için teşekkür ederim. Seçim sonucu ne olursa olsun, hepimizin ortak amacı oyunumuzu daha iyi hâle getirmek.

Saygılarımla,

Realqin
46. Dönem Oyun Savcısı

GIRIG REİS

🇹🇷16.DÖNEM ADALET BAKANI 🇹🇷
34. Dönem Oyun başkanı
Efe dikkat et takılmasın bir vucudunda bir yere zaferini kutluyosan adabıyla kutla adabıyla tebrik et

GIRIG REİS

🇹🇷16.DÖNEM ADALET BAKANI 🇹🇷
34. Dönem Oyun başkanı
Karışma efe'ye.

Hedef 1000 tane tavuk budu 🌹
Sana bir lafım yok kazanmanında bir adabı var veya kaybetmeninde o kadar seçim kazandım veya kaybettim ama bu tarz hareketleri yapmadım ben nasıl üzülüyosam yenilince karşımdakine saygı duydum uslübu ile tebrik ettim

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Sana bir lafım yok kazanmanında bir adabı var veya kaybetmeninde o kadar seçim kazandım veya kaybettim ama bu tarz hareketleri yapmadım ben nasıl üzülüyosam yenilince karşımdakine saygı duydum uslübu ile tebrik ettim

Zamanında Furkan ve Kürşatla bile rakip oldum ne incittim nede kırıcı bir söz söyledim tebrikler dedim çekildim siz ve sizin gibi her galiyette karşı tarafı rencide etme girişiminde bulamadım

Yencide mi oydun çenn

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
@Realqin Sayın Savcım Yeni Görevizde Başarılar dilerim. Hayırlı Olsun.

RE0N

ASİL TÜRK PARTİSİ
Vatandaş
Tebrik ederim hayırlı olsun yeni görevinde başarılar dilerim