46. DÖNEM OYUN SAVCISI TEŞEKKÜR MESAJI (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Realqin
  • Başlangıç tarihi
C

CNMERTTs

Ziyaretçi
Yav cnmert valla sana laf anlatmak zor. Ergenmisin nesin birader.

Burada partiler ve ittifak ile alakalı cümle kurdum mu. Sen tam bir olay algı dusmanisin 😂 bende seni karşıma almış konuşuyorum. Şimdi derhal muhabbeti bırak.. ayrıca birşeyler yapman lazım demisin ya karşında emekli oyun başkanı duruyor . Hadi şimdi defol 🙂
Tamam ikile şimdi çok boş yaptın. 🙂

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Tamam ikile şimdi çok boş yaptın. 🙂
Şimdi sana iki cümle kursam.oturup ağlarsın mert. Ama.senin seviyene inmeyecegim. Sen çünkü çocuksun yaşın küçük . Büyüklerinle.nasil konuşacağını bilmediğini çocukluğuna veriyorum. Ayrıca kışkırtma bu şekilde olmaz öğrenmen lazim

C

CNMERTTs

Ziyaretçi
Şimdi sana iki cümle kursam.oturup ağlarsın mert. Ama.senin seviyene inmeyecegim. Sen çünkü çocuksun yaşın küçük . Büyüklerinle.nasil konuşacağını bilmediğini çocukluğuna veriyorum. Ayrıca kışkırtma bu şekilde olmaz öğrenmen lazim
Bak dostum asıl senin şu yaptığın çocuk muhabbetleri ile kışkırtma yaptığını felan sanıyorsun da çok boş yapıyorsun. Seninle normal konuşmam için, önce içinde ki ergenliği bitirmen ve üslubunu düzeltmen lazım. Şükür askerliği bitirmiş evine barkına bakan insanlarız. Sen benim büyüğüm felan da değilsin hayal dünyasından çık komik oluyorsun. Daha fazla kendini küçük düşürme işine bak.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Bak dostum asıl senin şu yaptığın çocuk muhabbetleri ile kışkırtma yaptığını felan sanıyorsun da çok boş yapıyorsun. Seninle normal konuşmam için, önce içinde ki ergenliği bitirmen ve üslubunu düzeltmen lazım. Şükür askerliği bitirmiş evine barkına bakan insanlarız. Sen benim büyüğüm felan da değilsin hayal dünyasından çık komik oluyorsun. Daha fazla kendini küçük düşürme işine bak.
Mertcan ben muhabbeti unuttum sen hala nerde kalmışsin😂. Al kendini git hadi