46. DÖNEM OYUN SAVCISI TEŞEKKÜR MESAJI (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Realqin
  • Başlangıç tarihi

GIRIG REİS

🇹🇷16.DÖNEM ADALET BAKANI 🇹🇷
34. Dönem Oyun başkanı
Prenses sen daha sadoya cevap veremiyorsun benimle hiç muhattap olaman senin ayarın sohbet edeceğin tipler arda termi liya şenoş falan filan
Sen ne ara cevap vermeye karar verdin çokmu düşündün bu çümlede gecen kişiler senden daha delikanlıdır siz anca seçim kazanınca dalga veya makara geçersiniz siz adam akıllı tebrik etmesini bile bilmiyon önce onu ögren

GIRIG REİS

🇹🇷16.DÖNEM ADALET BAKANI 🇹🇷
34. Dönem Oyun başkanı
Prenses sen daha sadoya cevap veremiyorsun benimle hiç muhattap olaman senin ayarın sohbet edeceğin tipler arda termi liya şenoş falan filan
Bide sen anca eski olayları pişir pişir önüme sunuyon papagan gibi prenses aşagı prenses yukarı papagan gibi takılmışsın o kelimeye

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Nasıl kuduruyor ama malum şahıs görmezden geldim engelledim yazıyor mu hala acaba sjdllsldlslslsldd

L

LETO

Ziyaretçi
Suskunluğumuzu korkaklık sananlara sesleniyorum, Mayınlarda sessizdir taki üstüne basana kadar

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Zamanında Furkan ve Kürşatla bile rakip oldum ne incittim nede kırıcı bir söz söyledim tebrikler dedim çekildim siz ve sizin gibi her galiyette karşı tarafı rencide etme girişiminde bulamadım
Sen kişisel konuşuyorsun, oyunla alakan pekte yok sanırım. Bilmem kaç seçim kazandık diye burda neler neler yapıyordu sizinkiler. Biz az bile yapioz gırıgcan. O yüzden boşa falan filan takılma burda sevgi pıtırcığı seni.

He yaptıklarımızdan rencide mı oldunuz, yaptıklarınıza sayın. Açıkçası çokta umrumuzda değil. Bizleri tebrik de etmeyin farketmez. Bundan sonda sizle kısasa kısas, acımak yok 💪