Üzdümü sende duygu varmıydı veya algı mekanizman çalışıyomuydu
Duygusal işlerden ben anlamam doğru, öğrenmek için sana cevap veriyorum, tam olarak nasıl yapıyoruz anlatır misin
Üzdümü sende duygu varmıydı veya algı mekanizman çalışıyomuydu
Duygusuz fatihhhhh.Üzdümü sende duygu varmıydı veya algı mekanizman çalışıyomuydu
Benim tek bir yüzüm var bana yeter sen kendin için ugraşYa yapma etme konuşturma beni kapat direk hesabi yeni hesapla gel. Ben diğer taktikleri de vericem sana yeni bir yüz yeni bir kimlik
Sana ugraşamıycak kadar üşenmiş be duygu kelimesiDuygusuz fatihhhhh.
Sana ugraşamıycak kadar üşenmiş be duygu kelimesi
Sen ne zaman yazmayı öğreneceksin Ciddiye alamıyorum, daha sonra tekrar dene empty adamBağımsız mi
DimiBak sen duygu kelimesinin yaptıklarına, ayıp ayıp
listeye girememişSana ugraşamıycak kadar üşenmiş be duygu kelimesi
moruk her gece 1 kasa red bull dikiypruz ya all night hang over falan kafası ben tom hardy sen anlamazsınSen ne zaman yazmayı öğreneceksin Ciddiye alamıyorum, daha sonra tekrar dene empty adam
Sen ikile dostummoruk her gece 1 kasa red bull dikiypruz ya all night hang over falan kafası ben tom hardy sen anlamazsın
Knsck brsy blmync byle şylr yzm cnmrt.Sen ne zaman yazmayı öğreneceksin Ciddiye alamıyorum, daha sonra tekrar dene empty adam
Yetişkin bir ergensin, laflara bakKnsck brsy blmync byle şylr yzm cnmrt.
Arsız bela gibisin aynı.
Sana senin anlayacağın dilden konuşuyorum yine bana diyorsun. Anlama problemi off.Yetişkin bir ergensin, laflara bak
Biraz kendinle tanış, milletin eğlencesi olmuşsunSana senin anlayacağın dilden konuşuyorum yine bana diyorsun. Anlama problemi off.
Sizi nasıl bombaliyorsam artık, kahrinizdan ölüyorsunuz varya. Ne diyeceginizide bilmiyorsunuz. Tek eğlence sizsiniz. Hadi çocuklar parkaBiraz kendinle tanış, milletin eğlencesi olmuşsun
Kendini nimetten sayıyor bide, yazık sana yetişkin ergenSizi nasıl bombaliyorsam artık, kahrinizdan ölüyorsunuz varya. Ne diyeceginizide bilmiyorsunuz. Tek eğlence sizsiniz. Hadi çocuklar parka
Kendimi nimetten sayfam tabi ayarlarınızi alt üstü ediyorim ya haniKendini nimetten sayıyor bide, yazık sana yetişkin ergen
Kendini nimetten sayman için önce bir duruşunun olması ve tek başına bişeyler yapman lazım ama ikisi de sende yok, ittifakı çöpe attın herhalde tekil konuşuyorsun hep bakKendimi nimetten sayfam tabi ayarlarınızi alt üstü ediyorim ya hani
Yav cnmert valla sana laf anlatmak zor. Ergenmisin nesin birader.Kendini nimetten sayman için önce bir duruşunun olması ve tek başına bişeyler yapman lazım ama ikisi de sende yok, ittifakı çöpe attın herhalde tekil konuşuyorsun hep bak