A
A K G
Ziyaretçi
no problemm@alikerem bu sözleri o kişi yazdı sandım kusura bakma
no problemm@alikerem bu sözleri o kişi yazdı sandım kusura bakma
Ya efe ne ara bu kadar değere bindin senslkşaslkşdasklşdasşlkdklaşsd geçen kendi kendine konusuyordu alıntı yapıp çokta takma bırak konuşsun
Aga sen ne anlatiyon adın çıkmış sapığa sen burda durus murus birseyler diyon git adını değiş öyle gel oyundan kopamıyorsanYa efe ne ara bu kadar değere bindin sen
AKLSFKŞLASGFŞLKSDŞKLGQWKEJQWJFSDIULGDSPHFDLFPŞHKOLSAJLKQWKHEWQKHLEQWHKLEKLQWAga sen ne anlatiyon adın çıkmış sapığa sen burda durus murus birseyler diyon git adını değiş öyle gel oyundan kopamıyorsan
Aga sen ne anlatiyon adın çıkmış sapığa sen burda durus murus birseyler diyon git adını değiş öyle gel oyundan kopamıyorsan
Bağımsız miBen bağımsızım kadircan yiyin birbirinizi bananee
AL-MAETHALI ALASSADAcil yeni isim önerisi
Yamıg Sinss
Bak bu beddua çok kötü ha, bir tanesi ile ugrasamiyoruzSera kadar başına taş düşsün hemi
Sapık olacak ne yapmışım ben kime bakmışım yan gözle bakmışım beni yanlış tanımışsınAga sen ne anlatiyon adın çıkmış sapığa sen burda durus murus birseyler diyon git adını değiş öyle gel oyundan kopamıyorsan
O senin sorunun benim degilBak bu beddua çok kötü ha, bir tanesi ile ugrasamiyoruz
Bazen komik olmaya çalışıyonuz ama komik degilsinizAcil yeni isim önerisi
Yamıg Sinss
Reis şüphelendiAga sen ne anlatiyon adın çıkmış sapığa sen burda durus murus birseyler diyon git adını değiş öyle gel oyundan kopamıyorsan
(opsiyonel)Reis şüphelendi
ÜzdüBazen komik olmaya çalışıyonuz ama komik degilsiniz
Anca şüphelenir zaten ne bir kişiye yan gözle bakmışlıgım var Seraya parti kurduk diye sapık oluyosak sizin düşünceniz beni ilgilendirmezReis şüphelendi
seni üzen hayat bize ne yapmaz...
Üzdümü sende duygu varmıydı veya algı mekanizman çalışıyomuydu
Orasını bilemem kurt çocuk şubeyi aramış mevzu büyük yaniAnca şüphelenir zaten ne bir kişiye yan gözle bakmışlıgım var Seraya parti kurduk diye sapık oluyosak sizin düşünceniz beni ilgilendirmez
Ya yapma etme konuşturma beni kapat direk hesabi yeni hesapla gel. Ben diğer taktikleri de vericem sana yeni bir yüz yeni bir kimlikAnca şüphelenir zaten ne bir kişiye yan gözle bakmışlıgım var Seraya parti kurduk diye sapık oluyosak sizin düşünceniz beni ilgilendirmez