Bi sen kalmıştın tartışmaya girmeyenYaşlı olduğumu herkes bilir de ben benden küçüklere de abla derim tanımıyorum ki seni bı samimiyetimizde yok ismimle hitap etmek için coook fırın ekmek yemek gerek
Bi sen kalmıştın tartışmaya girmeyenYaşlı olduğumu herkes bilir de ben benden küçüklere de abla derim tanımıyorum ki seni bı samimiyetimizde yok ismimle hitap etmek için coook fırın ekmek yemek gerek
Prill prill ben köpük köpük olmayı seviyomkral prim'dir o prill olsa duramazsın
Hatırlatmasan iyiydi bi iki neşelenmiştik şuradaZamanı mı şimdi daha fındık toplamaya gideceğiz Mertttt
iyi ozaman kolaylıklar kip byPrill prill ben köpük köpük olmayı seviyom
Sende heveslisin anlaşılan düzgünce okusana bakalım bu anlamı mi çıkardın sen benim yazdimlarimdanBi sen kalmıştın tartışmaya girmeyen
Sen diğerleri gibi değilsin demek istedimSende heveslisin anlaşılan düzgünce okusana bakalım bu anlamı mi çıkardın sen benim yazdimlarimdan
aeo kin bu sevdim bu kısaltmaları bak Kadirin izinden gidin böyleiyi ozaman kolaylıklar kip by
aeo kin bu sevdim bu kısaltmaları bak Kadirin izinden gidin böyle
Bende sıkıntı yi sordum zaten belki arayı buluruz da iki kardeşimizin arasını düzeltiriz diyeSen diğerleri gibi değilsin demek istedim
Bunlarınki zor gibi biz kız işinden anlamayızBende sıkıntı yi sordum zaten belki arayı buluruz da iki kardeşimizin arasını düzeltiriz diye
niye gırıg ağğğbiniz bişeler öğretmedi mi sizlereBunlarınki zor gibi biz kız işinden anlamayız
Hadi sen Kadir'in yanına fırlamalar siziniye gırıg ağğğbiniz bişeler öğretmedi mi sizlere
Zor değil canım Niye zor olsun ben 3 kız babasiyim anlarım evelallah onların dilinden de reis sen canını sıkmaBunlarınki zor gibi biz kız işinden anlamayız
Hadi sen Kadir'in yanına fırlamalar sizi
Maşşallah o zaman inşallah halledersinizZor değil canım Niye zor olsun ben 3 kız babasiyim anlarım evelallah onların dilinden de reis sen canını sıkma
3 kız babası bir insan nasıl bu kadar terbiyesiz olabiliyorZor değil canım Niye zor olsun ben 3 kız babasiyim anlarım evelallah onların dilinden de reis sen canını sıkma
terbiyeyi sen mi veriyorsun insanlara hayırdır ?3 kız babası bir insan nasıl bu kadar terbiyesiz olabiliyor
Bu cümle olmadı sanki bi tık daha terbiye çerçevesi içerisinde konuş3 kız babası bir insan nasıl bu kadar terbiyesiz olabiliyor