Korkma sen gel kanatlarımın altınaSilivri soğuktur abi korkayrum
Korkma sen gel kanatlarımın altınaSilivri soğuktur abi korkayrum
Ne demek Bilgemcim başarıların daim olsunMerhaba tesekkur ederim @Sera bu kadar kisi arasinda anlayan ve takdir eden bir siz olmussunuz. Sagolun bende cok severim
Ne demek Bilgemcim başarıların daim olsun
DoejdowjdowjsokakzjsNe demek Bilgemcim başarıların daim olsun
susah bilgem ahhh sen buralara nerden geldin semihide alalım hemen kısır günü loading...
susSS ile tehditin patenti semihte izin alabilirsek paylasiriz korkut,hangi lafınızın arkasında durdun da buna yükseliyorsun .d
suskısır desen var semih desen var yalan manitacılık var...
Kardeş sen misin bu forumun yöneticisi ? benim konuşup konuşamayacağıma karar veriyorsun susun yazıyorsun. İşine bak lütfen.
Reisim yargı dağıtıyor yine
Anca gelebildim Murat yatarım vardı çıktım@Coşkun Karaosmanoğlu abi gelll kara fatmanın gerçek adı bilgemmiş ben tanıyamadım sen çıkarabildinmi
Eee abi sen tanıdınmı olay ne çözemedim benAnca gelebildim Murat yatarım vardı çıktım
Vallaha bende bilmiyorum ama gelir Bilge bı açıklama yapar elbet KaraFatma da manidar olmuş yaniEee abi sen tanıdınmı olay ne çözemedim ben
Vallaha bende bilmiyorum ama gelir Bilge bı açıklama yapar elbet KaraFatma da manidar olmuş yani
Coşkun abi nerdesin gellll isim değişikliği olmuş maske düşmüşşş gellllllVallaha bende bilmiyorum ama gelir Bilge bı açıklama yapar elbet KaraFatma da manidar olmuş yani
Hani nerde bakamCoşkun abi nerdesin gellll isim değişikliği olmuş maske düşmüşşş gellllll
E canım bildiğimiz bişeyOyun içinde bahse konu partinin genel başkanına bak abi göreceksin