Hoş bulduk efemmm keyifler nasılHoş geldiniz efenmm
Hoş bulduk efemmm keyifler nasılHoş geldiniz efenmm
Keyifler iyi diyelim iyi olsunn size sormalı efemmHoş bulduk efemmm keyifler nasıl
Bı gün dinlendik aklımızı başımıza aldık geldik efemmmKeyifler iyi diyelim iyi olsunn size sormalı efemm
Ohh ohh hoş geldiniz şerefler verdiniz efemm buralar çok sessizBı gün dinlendik aklımızı başımıza aldık geldik efemmm
Forumda büyük bir sessizilik var sükunet hakim ama yakındır gelir kader mahkumu dostlar .Dun yönetim büyük bir temizlik yapmış ama olması gerekti gerçekten ipin ucunu kaçırdık iyiceOhh ohh hoş geldiniz şerefler verdiniz efemm buralar çok sessiz
tek eğlence forum olunca ipin ucu biraz kaçıyor ne yapalımForumda büyük bir sessizilik var sükunet hakim ama yakındır gelir kader mahkumu dostlar .Dun yönetim büyük bir temizlik yapmış ama olması gerekti gerçekten ipin ucunu kaçırdık iyice
yarısı tatilde formunForumda büyük bir sessizilik var sükunet hakim ama yakındır gelir kader mahkumu dostlar .Dun yönetim büyük bir temizlik yapmış ama olması gerekti gerçekten ipin ucunu kaçırdık iyice
Raporla dinleneyim, pirilciler geldi bana müsaadeDinlendik geldik kışkırtma beni raporlarim bak
Prilde dünyanın parası olmuş yawRaporla dinleneyim, pirilciler geldi bana müsaade
Prilde dünyanın parası olmuş yaw
Evet öyle gerçekten de ama bizde şeyini çıkardık işin yani neyse bakalım biraz sükunet iyidir baronlar gelir tekrartek eğlence forum olunca ipin ucu biraz kaçıyor ne yapalım
Bana 1 gün attılar benim gibi barışçıl birine atmaları yakışmadıEvet öyle gerçekten de ama bizde şeyini çıkardık işin yani neyse bakalım biraz sükunet iyidir baronlar gelir tekrar
Olsun herkes payına düşeni aldıBana 1 gün attılar benim gibi barışçıl birine atmaları yakışmadı
Yakında tek ayak üstünde kara tahta önünde cezalar başlayacak Hasan başkanımHababam sınıfı gibisiniz cezasız gününüz yok.
Vallahi anlamadım sebebini tabiki yönetiminde vardır bir bildiği@Coşkun Karaosmanoğlu bizim adamı gene çizdiler
İllaki ama yazık oldu adamaVallahi anlamadım sebebini tabiki yönetiminde vardır bir bildiği
Alışkın o bişey olmazİllaki ama yazık oldu adama