A
A K G
Ziyaretçi
QNWJQNWBQJWNBWWNSNbitti abi beni çağırmayın direkt ban yiyorum ben bakıp çıkacam
QNWJQNWBQJWNBWWNSNbitti abi beni çağırmayın direkt ban yiyorum ben bakıp çıkacam
Tavukmu ördek mi neydi o oyun kim kazandıbitti abi beni çağırmayın direkt ban yiyorum ben bakıp çıkacam
Ayşegülle biz kazandık agahhahshajdhajd yarın gel abi mutlaka vallaTavukmu ördek mi neydi o oyun kim kazandı
Gelecem bakam bu nasıl bı oyundur yaw öğret bana şunuAyşegülle biz kazandık agahhahshajdhajd yarın gel abi mutlaka valla
cansın abim ya başım üstüneGelecem bakam bu nasıl bı oyundur yaw öğret bana şunu
Eyvallah eski dost düşman olmaz ama her yerde çarpışırızcansın abim ya başım üstüne
bıktım siyaset siyaset nereye kadar gel az tavuk ördek oynayakEyvallah eski dost düşman olmaz ama her yerde çarpışırız
Bu nasıl bir yalandırAyşegülle biz kazandık agahhahshajdhajd yarın gel abi mutlaka valla
Tavuk deme bakkkk yasaklı kelime .ördek o ördekbıktım siyaset siyaset nereye kadar gel az tavuk ördek oynayak
ne demek yalan kardeşim Ayşegül pelikan olup 2 kere kazandı ben de 1 kere kazandım etti 3 sen naptınBu nasıl bir yalandır
Furkan kazanmış ben duydummmBu nasıl bir yalandır
Kaz var ördek varTavuk deme bakkkk yasaklı kelime .ördek o ördek
Ayşegül ve sen okeyne demek yalan kardeşim Ayşegül pelikan olup 2 kere kazandı ben de 1 kere kazandım etti 3 sen naptın
yok ya en iyisi benim bunlar oynamayı bilmiyorFurkan kazanmış ben duydummm
karşim biz takımız bireysel oynamıyoruzAyşegül ve sen okey
🥹yok ya en iyisi benim bunlar oynamayı bilmiyor
Tamam ikiniz oynarsınız artık.karşim biz takımız bireysel oynamıyoruz
( oynayamıyoruz )
sen daha iyiydin gülüm yalan olmasınTamam ikiniz oynarsınız artık.
Korkma başkan adam raporlama yok artıkSelamün aleyküm başkanlarım, forumda neredeyse hiçbir konuya cevap vermiyorum. Ban yemekten korktuğum için
Neyse uzatmayayım keyifler nasıl?