FORUM SOHBET ALANI (42 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi
A

A Y Ş E G Ü L

Ziyaretçi
Ayrılmak istemedim Ayşegül Hanım'a Atatürk'e muhalifim dedim. Parti için sıkıntı olur mu dedim o da bana partiden atılıyorsunuz dedi. Başta birşey demedim ama sonraa biri bana Atatürk'e küfür ve hakaret ettiğiniz için yasaklısınız deyince sinirlendim.
Mustafa Kemal karşıtıyım dediniz ve çıkarıldınız ki bunu o gün utana sıkıla demenize rağmen 25 gün sonra gelip kendinizi haklı göstermeye mi çalışıyosunuz ? Üstelik daha sonrasında şöyle bir mesaj atmışken “Ne yaparsanız yapın ne hüküm verirseniz verin hakkımdır.”

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Mustafa Kemal karşıtıyım dediniz ve çıkarıldınız ki bunu o gün utana sıkıla demenize rağmen 25 gün sonra gelip kendinizi haklı göstermeye mi çalışıyosunuz ? Üstelik daha sonrasında şöyle bir mesaj atmışken “Ne yaparsanız yapın ne hüküm verirseniz verin hakkımdır.”
Bu mesajın aslı daha önce partiye bilgi vermemekk sayın başkan, ve ben kendimi haaklı çıkarmıyorum konu açıldı üst üste geldi olay tam yumuşadı şimdi tekrar patlayacak

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Bu mesajın aslı daha önce partiye bilgi vermemekk sayın başkan, ve ben kendimi haaklı çıkarmıyorum konu açıldı üst üste geldi olay tam yumuşadı şimdi tekrar patlayacak
Başkanım ben direkt konuyu şöyle bitiyorum.

Partide Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerini benimsemeyen kimseyi istemiyorum bu kadar açık ve net olsun

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Başkanım ben direkt konuyu şöyle bitiyorum.

Partide Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerini benimsemeyen kimseyi istemiyorum bu kadar açık ve net olsun
Bunu partiye katılmadan önce belirtmediniz ki? Bana "Burası Atatürk İlkelerine Bağlıdır Ve Kurallar O Şekilde İşlenir" Denmedi. O yüzden giriş yaptım söylemeseydim belki daha kötü şeyler olacaktı

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Birde o zaman çok acemi idim, ne kural biliyordum ne bir iş. Şuan atıştığım Ayşegül başkan anlattı.

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Sizin yazdığınız mesajları aşağıya bırakıyorum yanlışsa düzeltirsiniz başkanım herhangi bir yanlış anlaşılma olmaması adına;

Hamza B. DİNLENMEZ
- Nasıl söylesem bilmiyorum efendim...
- Ama partiden çıkarılmaya kadar gidecek bir konu söylemeye korkuyorum

Ayşegül A.
- Hayırdır başkanım
- Yok korkmayın da söyleyin

Hamza B. DİNLENMEZ
- Başkanım demenize gerek kalmayabilir efendim...

Ayşegül A.
- Konu nedir tam olarak?

Hamza B. DİNLENMEZ
- Ben bir Mustafa Kemal karşıtıyım efendim.
- Bunu sizden gizlediğim için özür dilerim.
- Gerçek siyasetim bunu etkiler mi bilmiyorum.
- Ama ne yaparsanız yapın ne hüküm verirseniz verin hakkımdır!

Mesajlar bu şekilde, manipületik konuşmalara gerek yok

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Sizin yazdığınız mesajları aşağıya bırakıyorum yanlışsa düzeltirsiniz başkanım herhangi bir yanlış anlaşılma olmaması adına;

Hamza B. DİNLENMEZ
- Nasıl söylesem bilmiyorum efendim...
- Ama partiden çıkarılmaya kadar gidecek bir konu söylemeye korkuyorum

Ayşegül A.
- Hayırdır başkanım
- Yok korkmayın da söyleyin

Hamza B. DİNLENMEZ
- Başkanım demenize gerek kalmayabilir efendim...

Ayşegül A.
- Konu nedir tam olarak?

Hamza B. DİNLENMEZ
- Ben bir Mustafa Kemal karşıtıyım efendim.
- Bunu sizden gizlediğim için özür dilerim.
- Gerçek siyasetim bunu etkiler mi bilmiyorum.
- Ama ne yaparsanız yapın ne hüküm verirseniz verin hakkımdır!

Mesajlar bu şekilde, manipületik konuşmalara gerek yok
Manipületik?

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Bunu partiye katılmadan önce belirtmediniz ki? Bana "Burası Atatürk İlkelerine Bağlıdır Ve Kurallar O Şekilde İşlenir" Denmedi. O yüzden giriş yaptım söylemeseydim belki daha kötü şeyler olacaktı
kimsenin demesine gerek yok bu platformda Atatürk karşıtı parti yoktur bunu da vurgulamıyoruz bundan ötürü