FORUM SOHBET ALANI (49 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
biz partiye yasaklı oyuncuları genelde partiye ters düşen oyuncular için kullanırız ben yanlış hatırlamıyorsam siz Atatürkçü olmadığınız için partiden ayrılmak istemiştiniz
Ayrılmak istemedim Ayşegül Hanım'a Atatürk'e muhalifim dedim. Parti için sıkıntı olur mu dedim o da bana partiden atılıyorsunuz dedi. Başta birşey demedim ama sonraa biri bana Atatürk'e küfür ve hakaret ettiğiniz için yasaklısınız deyince sinirlendim.

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Ayrılmak istemedim Ayşegül Hanım'a Atatürk'e muhalifim dedim. Parti için sıkıntı olur mu dedim o da bana partiden atılıyorsunuz dedi. Başta birşey demedim ama sonraa biri bana Atatürk'e küfür ve hakaret ettiğiniz için yasaklısınız deyince sinirlendim.
Muhalifsen dostum bu mecrada bence işin yok çünkü senin düşüncende kimseyi bulamazsın burada yada çık partini kur herkesin kendi düşüncesi

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Muhalifsen dostum bu mecrada bence işin yok çünkü senin düşüncende kimseyi bulamazsın burada yada çık partini kur herkesin kendi düşüncesi
Başkanım Yenilikçi Demokrasi Partisi gerçekçi bir siyaseti oyun içine sokmuyor. Hem ben sevmiyorum o şöyledir o böyledir demedim. Sadeece biz yaptığı şeyleri iyi/kötü olarak eleştiriyoruz. 🙃

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Başkanım Yenilikçi Demokrasi Partisi gerçekçi bir siyaseti oyun içine sokmuyor. Hem ben sevmiyorum o şöyledir o böyledir demedim. Sadeece biz yaptığı şeyleri iyi/kötü olarak eleştiriyoruz. 🙃
Tabi ki eleştiri yapabilirsin partileri ama bu eleştiri farklı şekilde dillendiriliyorsa sen de çik kur partini Yenilikçi Demokrasi ne alaka onu anlamadım