FORUM SOHBET ALANI (63 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Kimseye hakaret etmedim etmişsem de hak etmiştir siz olayları bu konudan çok farklı konuya çektiniz haddiniz olmadan bende gereken cevabı verdim
1) Hakaret ettiniz
2) Parti içerisinde Atatürk'e büsbütün karşı çıktığım dedikodusu yayılmış.
3) Madem hak ettim neden rapor etmek yerine devam ettirdiniz üstelik kanıt varken?

S

S E M İ H

Ziyaretçi
1) Hakaret ettiniz
3) Madem hak ettim neden rapor etmek yerine devam ettirdiniz üstelik kanıt varken?
şimdi ben bütün konuşmaları okudum devam edecekse ben de sana şunu sorayım partinin yıkılışını başlatacağını söylemişsin nasıl olacakmış bu partinin yıkılışı dostum

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
şimdi ben bütün konuşmaları okudum devam edecekse ben de sana şunu sorayım partinin yıkılışını başlatacağını söylemişsin nasıl olacakmış bu partinin yıkılışı dostum
Başkanım tekrar tekrar açıklama yapaayım mı yok önceki mesajlarından birine bakmak ister misiniz?

A

A K G

Ziyaretçi
1) Hakaret ettiniz
canım kardeşim parti yönetiminin aldığı bir karar vardır ana okulu yönetilmiyor sonuçta burda partinin bir genel başkanı sekreteri vs vardır onlar parti içi kurallar belirlerler ona göre bir tutum sergilenir sizin ve Göktürk partisinin menfaatleri ve sağlığı açısından ( ceza alma durumu ) konunun daha fazla uzatılmaması daha iyi olucaktır iyi akşamlar 🖐🏻🌹

S

S E M İ H

Ziyaretçi
1) Hakaret ettiniz
1) Partiden ayrılmışsın, veda mesajını atmışsın iyi geceler dilemişsiniz konu kapanmış.

2) Bunun üzerine sürekli mesaj atarak devam etmişsiniz.

3) Neden ihraç edildiğin açıklanmış, parti yönetimini sizi yıkarım diye tehdit etmişsin

4) Polemiği başlatan şey kendi yazdığın " laf atma hakkını kendime tanıdım " benzeri cümlen olmuş.

daha sayayım mı?

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
canım kardeşim parti yönetiminin aldığı bir karar vardır ana okulu yönetilmiyor sonuçta burda partinin bir genel başkanı sekreteri vs vardır onlar parti içi kurallar belirlerler ona göre bir tutum sergilenir sizin ve Göktürk partisinin menfaatleri ve sağlığı açısından ( ceza alma durumu ) konunun daha fazla uzatılmaması daha iyi olucaktır iyi akşamlar 🖐🏻🌹
Bu kurallar nedeen biz üyelere bildirilmesi maadem Atatürk İlkeleri ile yönetiliyor neden söylenmiyor?

A

A K G

Ziyaretçi
Bu kurallar nedeen biz üyelere bildirilmesi maadem Atatürk İlkeleri ile yönetiliyor neden söylenmiyor?
parti yöneticilerinin her üyeye ATATÜRK'ün ilkelerini anlatması yada partinin bu ilkeler ile yönetildiği söylenmesi sencede biraz çocukça olmazmı herkes aynı görüşte olucak diye bir durum yok tabiki ortada ama sonuçta bu partinin bir başkanı var ve kendisi bu ilkeleri benimseyenleri partisinde görmek istediğini belirtmiş zaten konu beni aşar karar Göktürk Partisinindir.

S

S E M İ H

Ziyaretçi
parti yöneticilerinin her üyeye ATATÜRK'ün ilkelerini anlatması yada partinin bu ilkeler ile yönetildiği söylenmesi sencede biraz çocukça olmazmı herkes aynı görüşte olucak diye bir durum yok tabiki ortada ama sonuçta bu partinin bir başkanı var ve kendisi bu ilkeleri benimseyenleri partisinde görmek istediğini belirtmiş zaten konu beni aşar karar Göktürk Partisinindir.
Alikerem welcome to Göktürk aşko

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Bu arada benim yazdığım çoğu mesaj daha önce belirttiğim (geriye dönüp bakabilirsiniz forum sohbetten) acemilikten ve oyunu bilememektendir.