S
S E M İ H
Ziyaretçi
hayırlı gecelerKonu kapandı ise iyi geceler hepinize
hayırlı gecelerKonu kapandı ise iyi geceler hepinize
kral koltukta uyuyunca belim ağrıyor hiç girmeyelim o işlere
1) Hakaret ettinizKimseye hakaret etmedim etmişsem de hak etmiştir siz olayları bu konudan çok farklı konuya çektiniz haddiniz olmadan bende gereken cevabı verdim
şimdi ben bütün konuşmaları okudum devam edecekse ben de sana şunu sorayım partinin yıkılışını başlatacağını söylemişsin nasıl olacakmış bu partinin yıkılışı dostum1) Hakaret ettiniz
2) Parti içerisinde Atatürk'e büsbütün karşı çıktığım dedikodusu yayılmış.
3) Madem hak ettim neden rapor etmek yerine devam ettirdiniz üstelik kanıt varken?
Hayıırr sana ne dediysem özür dileriimbana ettiğin hakaretleri de ben hak ettim mi evde yemek yok diye küfür yiyorum
Başkanım tekrar tekrar açıklama yapaayım mı yok önceki mesajlarından birine bakmak ister misiniz?şimdi ben bütün konuşmaları okudum devam edecekse ben de sana şunu sorayım partinin yıkılışını başlatacağını söylemişsin nasıl olacakmış bu partinin yıkılışı dostum
canım kardeşim parti yönetiminin aldığı bir karar vardır ana okulu yönetilmiyor sonuçta burda partinin bir genel başkanı sekreteri vs vardır onlar parti içi kurallar belirlerler ona göre bir tutum sergilenir sizin ve Göktürk partisinin menfaatleri ve sağlığı açısından ( ceza alma durumu ) konunun daha fazla uzatılmaması daha iyi olucaktır iyi akşamlar1) Hakaret ettiniz
3) Madem hak ettim neden rapor etmek yerine devam ettirdiniz üstelik kanıt varken?
1) Partiden ayrılmışsın, veda mesajını atmışsın iyi geceler dilemişsiniz konu kapanmış.1) Hakaret ettiniz
Bu kurallar nedeen biz üyelere bildirilmesi maadem Atatürk İlkeleri ile yönetiliyor neden söylenmiyor?canım kardeşim parti yönetiminin aldığı bir karar vardır ana okulu yönetilmiyor sonuçta burda partinin bir genel başkanı sekreteri vs vardır onlar parti içi kurallar belirlerler ona göre bir tutum sergilenir sizin ve Göktürk partisinin menfaatleri ve sağlığı açısından ( ceza alma durumu ) konunun daha fazla uzatılmaması daha iyi olucaktır iyi akşamlar
Değerli kardeşim, bu kuralın sana açıklanması için oyunda Atatürk karşıtı bir partinin bulunması gerekir ki parti kuralının söylenmesi için bir sebebi olsunBu kurallar nedeen biz üyelere bildirilmesi maadem Atatürk İlkeleri ile yönetiliyor neden söylenmiyor?
Bu kurallar nedeen biz üyelere bildirilmesi maadem Atatürk İlkeleri ile yönetiliyor neden söylenmiyor?
Bak buda açıklanmış sana önceki mesajlardakimsenin demesine gerek yok bu platformda Atatürk karşıtı parti yoktur bunu da vurgulamıyoruz bundan ötürü
parti yöneticilerinin her üyeye ATATÜRK'ün ilkelerini anlatması yada partinin bu ilkeler ile yönetildiği söylenmesi sencede biraz çocukça olmazmı herkes aynı görüşte olucak diye bir durum yok tabiki ortada ama sonuçta bu partinin bir başkanı var ve kendisi bu ilkeleri benimseyenleri partisinde görmek istediğini belirtmiş zaten konu beni aşar karar Göktürk Partisinindir.Bu kurallar nedeen biz üyelere bildirilmesi maadem Atatürk İlkeleri ile yönetiliyor neden söylenmiyor?
Atatürk'e karşıt değil her fikre saygılı olan parti arıyorum ne de olsa fikir ve düşünce özgürlüğü diye birşey var değil mi?
Bak buda açıklanmış sana önceki mesajlarda
sil kardeşim platformda başka platformdan ss atmak yasak bence kaldırİkimizinde karşılıklı söylemleri burda mevcuttur.
Alikerem welcome to Göktürk aşkoparti yöneticilerinin her üyeye ATATÜRK'ün ilkelerini anlatması yada partinin bu ilkeler ile yönetildiği söylenmesi sencede biraz çocukça olmazmı herkes aynı görüşte olucak diye bir durum yok tabiki ortada ama sonuçta bu partinin bir başkanı var ve kendisi bu ilkeleri benimseyenleri partisinde görmek istediğini belirtmiş zaten konu beni aşar karar Göktürk Partisinindir.
E bizde bunlardan yola çıkarak konuşuyoruz ya zaten bak sende de varmış tekrar tekrar oku bi senİkimizinde karşılıklı söylemleri burda mevcuttur.
can dostum var olasın hayırlı gecelerin olsun@S E M İ H İyi gecelerin olsun semihim ❤
Okudum başkanım zaten kavga başlamadan önce pişman olmuştum anlattığıma, sonra dedim iyi ki anlatmışımE bizde bunlardan yola çıkarak konuşuyoruz ya zaten bak sende de varmış tekrar tekrar oku bi sen