Beni çağırmıyor musun abiYaz beni de
Beni çağırmıyor musun abiYaz beni de
Anaaaa sende mi brüütüssssBeni çağırmıyor musun abi
Ben nereye sen oraya kardeşim benimBeni çağırmıyor musun abi
Hayırlı olsun başarılar diliyorum. 10 üye lazımsa geleyim hemen.Öncelikle Selamun Aleyküm,
Can yoldaşım yol arkadaşım @Fatih TUTUK ile birlikte Altın Ok partisi ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.
@Kadir Aydın 'ın bize tiktok canlı yayında tel abyaddaki karakolda kelepçeyle bağlayıp palaskayla işkence yaptığı suriyeli militan muamelesi yapması ve @Murat Ünlü 'nün Ulus dostu mülteci düşmanı Donald Trump'a yapılan suikast girişiminin videosunu insta storyde kahkalarla paylaşıp Biden'cı tutum sergilemesi bardağı taşıran son damla olmuştur.
Yeni kuracağımız partiyle alakalı gelişmeler önümüzdeki günlerde Kurucu ve Onursal başkanımız @Fatih TUTUK tarafından forum üzerinden kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Dostluğunu bizden eksik etmeyen tüm arkadaşlarımızı yeni oluşumumuza davet ediyor olacağız.
Kalın sağlıcakla.
Little Mesutta partiden çıktığına göre Altın Ok şah'a kalkacak diye yorumladımm..
AsdfhfjjfjfPartimize sözcü seçimi yaptık
Sonuçları acikliyorum
Sera - 2 oy
Tebrik ederim,hayırlı olsun.
Gülme, yardımcı olarak da @KURT 77 var tek aday.Asdfhfjjfjf
Kurtum varsa geliyorumGülme, yardımcı olarak da @KURT 77 var tek aday.
Tmm krlnca yzrm.Kurtum varsa geliyorum
Ortam şampiyonlar ligi kaçırma bu fırsatı djdjdjdjdKurtum varsa geliyorum
Little Mesutta partiden çıktığına göre Altın Ok şah'a kalkacak diye yorumladımm..
Kapıyı açınYapacağımız yolsuzluklara, usulsüzlüklere izin verilmeyen bir partide daha fazla durmak bizim duruşumuza yakışmaz hale gelmiştir.
Biz (@Büyük Mesut ile ben ) artık dürüst olmak istemiyoruz. Yolsuzluk yapmak, kazanmak için değilde kaybetmek için çabalamak, partimize yeni katılan üyelerimiz ile kavgalar etmek, onları yeni - eski hiyerarşisine mahkum etmek istiyoruz.
Bu otokratik düzeni kabul eden, tüm makamsiz ve makamı rededecek oyuncuları partimize bekliyoruz.
Detaylar yakında..
Hayırlı olsun gülümmÖncelikle Selamun Aleyküm,
Can yoldaşım yol arkadaşım @Fatih TUTUK ile birlikte Altın Ok partisi ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.
@Kadir Aydın 'ın bize tiktok canlı yayında tel abyaddaki karakolda kelepçeyle bağlayıp palaskayla işkence yaptığı suriyeli militan muamelesi yapması ve @Murat Ünlü 'nün Ulus dostu mülteci düşmanı Donald Trump'a yapılan suikast girişiminin videosunu insta storyde kahkalarla paylaşıp Biden'cı tutum sergilemesi bardağı taşıran son damla olmuştur.
Yeni kuracağımız partiyle alakalı gelişmeler önümüzdeki günlerde Kurucu ve Onursal başkanımız @Fatih TUTUK tarafından forum üzerinden kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Dostluğunu bizden eksik etmeyen tüm arkadaşlarımızı yeni oluşumumuza davet ediyor olacağız.
Kalın sağlıcakla.