S
Sera
Ziyaretçi
Kız sen parti baskanı değil miydinKapıyı açın
Kız sen parti baskanı değil miydinKapıyı açın
Noldu yine kabul et sende bizler gibisinKapıyı açın
Çekil aradan kız şuan çok yanlış bir partide kurtarıcam onu oradan ajsksksNoldu yine kabul et sende bizler gibisin
Nası kurtaracam ya ibrahim tatlıses misin senÇekil aradan kız şuan çok yanlış bir partide kurtarıcam onu oradan ajsksks
Sen kulak burun boğaz doktoru musun?İyilik meleği sanki.
@Sera sen sağlık bakanı mısın?
Nereye göndericen sera doğru parti nere senin için yürüyen ölüler partisine falan mı :dÇekil aradan kız şuan çok yanlış bir partide kurtarıcam onu oradan ajsksks
Pardon yasayan ölülerdiNereye göndericen sera doğru parti nere senin için yürüyen ölüler partisine falan mı :d
Şimdilik ara verdimKız sen parti baskanı değil miydin
Hangi partiye gidersem gideyim partimi ezdirmem yalnız herkesin yanlışıda doğrusu da kendineeeÇekil aradan kız şuan çok yanlış bir partide kurtarıcam onu oradan ajsksks
Kadircim ben sizin gibi olabilirmiyim hiç asıl sizin benim gibi olmanız için 50 fırın ekmek yemeniz lazımNoldu yine kabul et sende bizler gibisin
Bi katakuli var işin içinde en az 50M olması lazım kabul etmiyorum diğer türlü.Çok gelir diye düşünmüştük, madem paraniz var kayıt ücreti 25 M olmuştur.
Teşekkürler
Olumsuz karşılandı kib by aeoKadircim ben sizin gibi olabilirmiyim hiç asıl sizin benim gibi olmanız için 50 fırın ekmek yemeniz lazım
İhanet yiyip hala daha alt partisi olmayacak bir yere tatlım sen bilmezsin o tarafları uzak sanaNereye göndericen sera doğru parti nere senin için yürüyen ölüler partisine falan mı :d
Bir yere gönderilmeye ihtiyacım yok şükür kendi hür iradem varİhanet yiyip hala daha alt partisi olmayacak bir yere tatlım sen bilmezsin o tarafları uzak sana
Beypazarı 3 kasa hediyem vardı.Olumsuz karşılandı kib by aeo
Sen bilirsin kuşum zamanla tanırsın zaten bir zamanlar en büyük destekcisiydim bende senle aynı kafadaydım hatta bu yüzden Little Mesutla baya tartıştık ama değmezmiş. Hanımefendi ihanet edilmesini seviyor gözüne girmek istersen tavsiye ederim gerçi hanımefendi demem ne derece doğru bilemedim :/Bir yere gönderilmeye ihtiyacım yok şükür kendi hür iradem var
Evet sera yine 8 ay önce destek olduğu seçimi hatırlattı. Tam bir iyilik meleğisin 🪽 . Ayrıca haddini aşma istersenSen bilirsin kuşum zamanla tanırsın zaten bir zamanlar en büyük destekcisiydim bende senle aynı kafadaydım hatta bu yüzden Little Mesutla baya tartıştık ama değmezmiş. Hanımefendi ihanet edilmesini seviyor gözüne girmek istersen tavsiye ederim gerçi hanımefendi demem ne derece doğru bilemedim :/
Ben tanıyacağım kadar tanıyorum sen dışında herkesi o konuda şüphen olmasın bebeğim forumdan birilerini kötülemek yerine her biriyle oyunda ve diyalogda oluyorum ve kimseyide hanımefendimi beyefendimi diye sorgulamayıp laf sokmak için laf sokmuyorum haddime değil çünkü kimsenin de olmasın.Sen bilirsin kuşum zamanla tanırsın zaten bir zamanlar en büyük destekcisiydim bende senle aynı kafadaydım hatta bu yüzden Little Mesutla baya tartıştık ama değmezmiş. Hanımefendi ihanet edilmesini seviyor gözüne girmek istersen tavsiye ederim gerçi hanımefendi demem ne derece doğru bilemedim :/
Artı olarak benimle aynı kafada olduğunu asla düşünmüyorum farklı dünyaların kafalarıyız ben hiç bi zaman eski mevzuları açıpta kimseyi kötülemeye kalkmadım kimseye karşı orada bi dur o yüzdenBen tanıyacağım kadar tanıyorum sen dışında herkesi o konuda şüphen olmasın bebeğim forumdan birilerini kötülemek yerine her biriyle oyunda ve diyalogda oluyorum ve kimseyide hanımefendimi beyefendimi diye sorgulamayıp laf sokmak için laf sokmuyorum haddime değil çünkü kimsenin de olmasın.