Altın Ok Veda Postu (17 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büyük Mesut
  • Başlangıç tarihi
S

Sera

Ziyaretçi
Bir yere gönderilmeye ihtiyacım yok şükür kendi hür iradem var 😘
Sen bilirsin kuşum zamanla tanırsın zaten 😅 bir zamanlar en büyük destekcisiydim bende senle aynı kafadaydım hatta bu yüzden Little Mesutla baya tartıştık ama değmezmiş. Hanımefendi ihanet edilmesini seviyor gözüne girmek istersen tavsiye ederim gerçi hanımefendi demem ne derece doğru bilemedim :/

B

busr

Ziyaretçi
Sen bilirsin kuşum zamanla tanırsın zaten 😅 bir zamanlar en büyük destekcisiydim bende senle aynı kafadaydım hatta bu yüzden Little Mesutla baya tartıştık ama değmezmiş. Hanımefendi ihanet edilmesini seviyor gözüne girmek istersen tavsiye ederim gerçi hanımefendi demem ne derece doğru bilemedim :/
Evet sera yine 8 ay önce destek olduğu seçimi hatırlattı. Tam bir iyilik meleğisin 🪽 . Ayrıca haddini aşma istersen

A L İ N

Yeni değil Geri Geldik | ADALET VE DİRENİŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ben tanıyacağım kadar tanıyorum sen dışında herkesi o konuda şüphen olmasın bebeğim forumdan birilerini kötülemek yerine her biriyle oyunda ve diyalogda oluyorum ve kimseyide hanımefendimi beyefendimi diye sorgulamayıp laf sokmak için laf sokmuyorum haddime değil çünkü kimsenin de olmasın.

A L İ N

Yeni değil Geri Geldik | ADALET VE DİRENİŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ben tanıyacağım kadar tanıyorum sen dışında herkesi o konuda şüphen olmasın bebeğim forumdan birilerini kötülemek yerine her biriyle oyunda ve diyalogda oluyorum ve kimseyide hanımefendimi beyefendimi diye sorgulamayıp laf sokmak için laf sokmuyorum haddime değil çünkü kimsenin de olmasın.
Artı olarak benimle aynı kafada olduğunu asla düşünmüyorum farklı dünyaların kafalarıyız ben hiç bi zaman eski mevzuları açıpta kimseyi kötülemeye kalkmadım kimseye karşı orada bi dur o yüzden