Altın Ok Veda Postu (4 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büyük Mesut
  • Başlangıç tarihi
S

Sera

Ziyaretçi
Ben tanıyacağım kadar tanıyorum sen dışında herkesi o konuda şüphen olmasın bebeğim forumdan birilerini kötülemek yerine her biriyle oyunda ve diyalogda oluyorum ve kimseyide hanımefendimi beyefendimi diye sorgulamayıp laf sokmak için laf sokmuyorum haddime değil çünkü kimsenin de olmasın.
Bahsettiğin kişinin ne olduğunu bilmiyorsun Alincim bence yorum yapma kendisinin bir çok vukaati var ben yerinde olsam ARKADASIM dediğim kişilerin bi geçmişine bakarım ne yapmış ne etmiş nasıl bir yapıları var araştırırım sanada aynısını tavsiye ediyorum :) Daha fazla tavsiye vericem zamanla anlarsın zaten öpcüm kocaman

S

Sera

Ziyaretçi
Artı olarak benimle aynı kafada olduğunu asla düşünmüyorum farklı dünyaların kafalarıyız ben hiç bi zaman eski mevzuları açıpta kimseyi kötülemeye kalkmadım kimseye karşı orada bi dur o yüzden
Evet haklısın yediğim ihanetleri ben unutmuyorum :) Ne yaparsın yapı işte :)

B

busr

Ziyaretçi
Bahsettiğin kişinin ne olduğunu bilmiyorsun Alincim bence yorum yapma kendisinin bir çok vukaati var ben yerinde olsam ARKADASIM dediğim kişilerin bi geçmişine bakarım ne yapmış ne etmiş nasıl bir yapıları var araştırırım sanada aynısını tavsiye ediyorum :) Daha fazla tavsiye vericem zamanla anlarsın zaten öpcüm kocaman
Sana göre neyim bilmiyorum ama senin ne olduğun belli. Anca arkadan dedikodu yaparsın 😀 Dedikodu yapmak yerine bana ulaşabileceğin adres belli. Engelimi kaldırda suratıma iki çift laf söyle sonra ciddiye alıcam seni

S

Sera

Ziyaretçi
Sana göre neyim bilmiyorum ama senin ne olduğun belli. Anca arkadan dedikodu yaparsın 😀 Dedikodu yapmak yerine bana ulaşabileceğin adres belli. Engelimi kaldırda suratıma iki çift laf söyle sonra ciddiye alıcam seni
Arkadan dedikodu mu yaparım ajsjsk şuan bunları yüzüne konuşabilen tek kişiyim ashsjsj Çok komik ya bu dicem de ithap şekli bulamadım ne demem gerekiyor asjjsks

S

Sera

Ziyaretçi
Sana arkandan söyleyip yüzüne söylemediğim tek birşey at buraya bekliyorum hadi yalanlarını görsün herkes beklemedeyim

S

Sera

Ziyaretçi
Hadi diyelim ihanete uğradın kaç zaman geçmiş millete anlatmaya doymadın mı ne yani ne geçiyo eline😄
Sen bi çekilir misin tatlım aradan bi atsın bakalım iddaa ettiği şeyi ajskks ben isterse onun yaptığı her konuyu atabilirim onayı varsa :) Hackerim benden başlayıp attığı ihanetlere kadar gider benim ssler :) İstesin anında burada

A L İ N

Yeni değil Geri Geldik | ADALET VE DİRENİŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sen bi çekilir misin tatlım aradan bi atsın bakalım iddaa ettiği şeyi ajskks ben isterse onun yaptığı her konuyu atabilirim onayı varsa :) Hackerim benden başlayıp attığı ihanetlere kadar gider benim ssler :) İstesin anında burada
Bana bulaşılmadığı sürece arada değilim zaten.😄 ikinizin meselesi çözün ben izliyorum 🍿

B

busr

Ziyaretçi
Arkadan dedikodu mu yaparım ajsjsk şuan bunları yüzüne konuşabilen tek kişiyim ashsjsj Çok komik ya bu dicem de ithap şekli bulamadım ne demem gerekiyor asjjsks
Dedikoducu olmasan bugün gelip belaltı vurmaya kalkarmıydın sence 😁 Gerçi senin gibi bir karaktere bu yakışır zaten. Kulaktan dolma şeylerle belaltı vurmaya kalkma boşuna. Gel engelimi aç ondan sonra ne demen gerektiğini öğretirim sana

S

Sera

Ziyaretçi
Dedikoducu olmasan bugün gelip belaltı vurmaya kalkarmıydın sence 😁 Gerçi senin gibi bir karaktere bu yakışır zaten. Kulaktan dolma şeylerle belaltı vurmaya kalkma boşuna. Gel engelimi aç ondan sonra ne demen gerektiğini öğretirim sana
Ben birşey vurmuyorum dedikoducuymuşum arkadan konusuyormuşum ispatla bekliyorum seri hadi

A

A K G

Ziyaretçi
hocam sana niye herkes belaltı vurmaya çalışıyor

S

Sera

Ziyaretçi
Daha muhattap olmuyorum seninle gülüm ya diyeceğimi dedim ulaşabileceğin yer belli iyi günler sana
Kanıt bekliyorum ama gene boşa dimi gene elinde hiçbirşey yok :) benim kanıtlar atmamı ister misin? İstersen anında burada ben senin gibi asılsız konuşmam hacker :)