A
Ben hala kanıt bekliyorum Mesut shop yapmak bu kadar uzun mu sürüyor yaSera son zamanlarda hep haklı ya ihanetlerle yoğruldukça olgunlaşmış bizim gibi olmuş canım ciğerim bundan sonra sera ne diyorsa altına imzamı atıyorum
Neyin kanıtı lazım canoooBen hala kanıt bekliyorum Mesut shop yapmak bu kadar uzun mu sürüyor ya
Arkasından konusuyormuşum da bende kanıtla dedim hala bekliyorum assjjds hayır benim iddaa ettiğim her şeyin kanıtıda var istersen atıyım diyorum onada cevap yok :/ ellerim sslerde bekliyorum :/Neyin kanıtı lazım canooo
Şey mi dostum? Yine yangınlar yine benHangi partiye gidersem gideyim partimi ezdirmem yalnız herkesin yanlışıda doğrusu da kendineee
Hayır işin tuafı daha ne kadar yüzüne konusabilirim asjsjsjs
Aynen mert.Şey mi dostum? Yine yangınlar yine ben
Tamam Mesutum tamam sjsjsjdSera son zamanlarda hep haklı ya ihanetlerle yoğruldukça olgunlaşmış bizim gibi olmuş canım ciğerim bundan sonra sera ne diyorsa altına imzamı atıyorum
Kadının kadına yaptığı zulüm gibisi yok beeTamam Mesutum tamam sjsjsjd
Seninle hala anlasabilirizBeypazarı 3 kasa hediyem vardı.
ama tabi sen bilirsin kb by
Offff seraya fena kapak yaptıBen tanıyacağım kadar tanıyorum sen dışında herkesi o konuda şüphen olmasın bebeğim forumdan birilerini kötülemek yerine her biriyle oyunda ve diyalogda oluyorum ve kimseyide hanımefendimi beyefendimi diye sorgulamayıp laf sokmak için laf sokmuyorum haddime değil çünkü kimsenin de olmasın.
Offff hala devam ediyor sera'yi yerden yere vurduArtı olarak benimle aynı kafada olduğunu asla düşünmüyorum farklı dünyaların kafalarıyız ben hiç bi zaman eski mevzuları açıpta kimseyi kötülemeye kalkmadım kimseye karşı orada bi dur o yüzden
Yav Kadir bi git ashshsjsjsOffff hala devam ediyor sera'yi yerden yere vurdu
Goncanın mı herkesle arası iyi ajsjs Goncanın kendi ile bile arası iyi değil geçen kendi kendine kavga ediyordu zor ayırdır ajjsksksKardeşim zaten erkolar tarafından her platformda dolaylı dolaysız zorbalanıyosunuz biribrinize he diyin geçin gonca gibi herkesle aranız iyi olsun