Sorarsa muhakkak bilgi veririm vizyonumuzun misyonumuzun neler olduğunuO zaman sera hanımı uyaralım bir medya tüm partiler hakkında bilgi edinmeli ki insanlar sorduğunda medya olarak cevap verebilsin.
Sorarsa muhakkak bilgi veririm vizyonumuzun misyonumuzun neler olduğunuO zaman sera hanımı uyaralım bir medya tüm partiler hakkında bilgi edinmeli ki insanlar sorduğunda medya olarak cevap verebilsin.
Ben forumda gördüklerimin yalancısıyım başkanım, aslını astarını bilmem.Şurada tanıdığım herkese gider yapabilen nadir insanlardan bence tarafla falan bir derdi yoktur herkese giydirebilir
Bak şimdi çağırıyorum @Sera burdamısın Muhammed'e aslını astarini bir anlatsanaBen forumda gördüklerimin yalancısıyım başkanım, aslını astarını bilmem.
Bak şimdi çağırıyorum @Sera burdamısın Muhammed'e aslını astarini bir anlatsana
Medyanın girişine : Tamamen taraflı, tamamen yalan dolan dolu, tamamen gerçeklikten uzak ve objektiflikle alakası olmayan Bakacaz Medyaya hoşgeldiniz.O zaman sera hanımı uyaralım bir medya tüm partiler hakkında bilgi edinmeli ki insanlar sorduğunda medya olarak cevap verebilsin.
Beni benden daha iyi tanımlamış teşekkür ederim CoşkunŞurada tanıdığım herkese gider yapabilen nadir insanlardan bence tarafla falan bir derdi yoktur herkese giydirebilir
Anlamıyorlar işte bilmezler sjsjs. Sen taraflisin ve objektif değilsin, bizde tamamiyle rüşvet, haram ziyan zıkkım.pesindeyizMedyanın girişine : Tamamen taraflı, tamamen yalan dolan dolu, tamamen gerçeklikten uzak ve objektiflikle alakası olmayan Bakacaz Medyaya hoşgeldiniz.
Yazdık tamamen taraflıyız iban'ıma gelen paraya göre yorum yapıyorum. Mesela @Kadir Aydın 2 biralık para göndermiş hem övdüm hem gömdüm kasa bira yollasaydı göklere çıkarırdım
Ayrıca içki türleri olmaz dedim, soda istersen sınırsız demiştim. Bu konu kilittir bilgi sjsjsjMedyanın girişine : Tamamen taraflı, tamamen yalan dolan dolu, tamamen gerçeklikten uzak ve objektiflikle alakası olmayan Bakacaz Medyaya hoşgeldiniz.
Yazdık tamamen taraflıyız iban'ıma gelen paraya göre yorum yapıyorum. Mesela @Kadir Aydın 2 biralık para göndermiş hem övdüm hem gömdüm kasa bira yollasaydı göklere çıkarırdım
Medyanın girişine : Tamamen taraflı, tamamen yalan dolan dolu, tamamen gerçeklikten uzak ve objektiflikle alakası olmayan Bakacaz Medyaya hoşgeldiniz.
2li oynuyor sanırım @Coşkun KaraosmanoğluBak şimdi çağırıyorum @Sera burdamısın Muhammed'e aslını astarini bir anlatsana
Yok ben direkt olarak Kaos'a hizmet ediyorum asdfjfkf2li oynuyor sanırım @Coşkun Karaosmanoğlu
Bu işi yaparken eğleniyor musun pekiYok ben direkt olarak Kaos'a hizmet ediyorum asdfjfkf
Hiç eğlenmiyor oturup ağladığını gördümBu işi yaparken eğleniyor musun peki
Sen sağlık bakanı mısın?Bu işi yaparken eğleniyor musun peki
Dışarıdan hiç öyle gözükmüyor 🫣Hiç eğlenmiyor oturup ağladığını gördüm
Az daha zorlasan bulacaksın biraz daha dene bakalım.Sen sağlık bakanı mısın?
Sen kulak burun boğaz doktoru musun?
Dünden beri elle tutulur bir muhabbete girmedin.
TamamAz daha zorlasan bulacaksın biraz daha dene bakalım.
Elde tutulur muhabbete girme amacımda yok. Maksat eğlence.