Bakacaz Medya | Seçimin Nabzı (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sera
  • Başlangıç tarihi
S

Sera

Ziyaretçi
O zaman sera hanımı uyaralım bir medya tüm partiler hakkında bilgi edinmeli ki insanlar sorduğunda medya olarak cevap verebilsin.
Medyanın girişine : Tamamen taraflı, tamamen yalan dolan dolu, tamamen gerçeklikten uzak ve objektiflikle alakası olmayan Bakacaz Medyaya hoşgeldiniz.

Yazdık tamamen taraflıyız iban'ıma gelen paraya göre yorum yapıyorum. Mesela @Kadir Aydın 2 biralık para göndermiş hem övdüm hem gömdüm kasa bira yollasaydı göklere çıkarırdım

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Medyanın girişine : Tamamen taraflı, tamamen yalan dolan dolu, tamamen gerçeklikten uzak ve objektiflikle alakası olmayan Bakacaz Medyaya hoşgeldiniz.

Yazdık tamamen taraflıyız iban'ıma gelen paraya göre yorum yapıyorum. Mesela @Kadir Aydın 2 biralık para göndermiş hem övdüm hem gömdüm kasa bira yollasaydı göklere çıkarırdım
Anlamıyorlar işte bilmezler sjsjs. Sen taraflisin ve objektif değilsin, bizde tamamiyle rüşvet, haram ziyan zıkkım.pesindeyiz 😁😁
İki saat burda falan filan yapıyorlar sonra 😁😁

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş

Ayrıca içki türleri olmaz dedim, soda istersen sınırsız demiştim. Bu konu kilittir bilgi sjsjsj

M

Muhammed Avcı

Ziyaretçi

Bak şimdi çağırıyorum @Sera burdamısın Muhammed'e aslını astarini bir anlatsana 🤣
2li oynuyor sanırım 👀 @Coşkun Karaosmanoğlu