A
A K G
Ziyaretçi
bizim tarafimizdakiler her zaman belliydi zaten adem oyunda yenisin galiba sen ?bize laf edip de korkudan birlesmenize ne demeli
bizim tarafimizdakiler her zaman belliydi zaten adem oyunda yenisin galiba sen ?bize laf edip de korkudan birlesmenize ne demeli
Hangi alt parti kardeş?sizin alt partilere benzemiyor en azından boşversene
size helva yapiorlar
nasılsa taniyor kendiniHangi alt parti kardeş?
ya yabizim tarafimizdakiler her zaman belliydi zaten adem oyunda yenisin galiba sen ?
hadi gidin şimdi makam mevki için birbirinizin arkasindan sallayıp yalandan ittifak bitirin sonra tekrar nede olsa birbirinize yanlayacaksınız
dimi çok iyi adamim
yenisi eskisi hiçbir vakit hiçbir yerde bize sıkıntı olmadı bil ki partimden olan herkes yoldaşım kardeşimdir onlarla muhattabın benimle muhattabındır eski toprak yolunu yordamını bil sessizce neden yenildiğini düşün tekrar söylüyorum hak yerini buldu artık her zaman da söylediğimiz gibi GÖKTÜRK VAKTİ .kaybettiğim zaman sizin gibi köşeme çekilmiyorum yeni yetme çekil aradan
sen önce kendi çocuklarına bak urumesinler ortalığa
Bu iftiranı kanıtlarmısın kardeş. ?sizin multilerle anca bu kadar baş edebildik
Dayanamıyorlar dişi köpek görüncesen önce kendi çocuklarına bak urumesinler ortalığa
Al işteTüm çaba ve emeklerine karşın , kazanmak uğruna HER yolu denemelerine rağmen yine de hiç bir başarı elde edemeyen yüce Altın Ok partisini gönülden tebrik ediyorum![]()
Ne olduAl işte