Parti ismiyle dalga geçmek hoş değilAltının okcuları tepeyi terk ediyor diyorlar.
Parti ismiyle dalga geçmek hoş değilAltının okcuları tepeyi terk ediyor diyorlar.
eren nerdesin erenAbarttınız arkadaşlar güldük eğlendik yeter
SOKDKDJSZKJSTüm çaba ve emeklerine karşın , kazanmak uğruna HER yolu denemelerine rağmen yine de hiç bir başarı elde edemeyen yüce Altın Ok partisini gönülden tebrik ediyorum![]()
Ekli dosyayı görüntüle 16658abi paleti yaptim bekliom s
GÖKTÜRK VAKTİ..!Hep birlikte söylüyoruz GÖKTÜRK VAKTİ
Bi iki seçim kazandınız günü birlik bizim parti ile dalga geçiyorlardı ama bizim bu kadar zorumuza gitmiyorduParti ismiyle dalga geçmek hoş değil
Eren gel tavuk civciv ördek her ne zıkkımsa onları kovalayalimAbarttınız arkadaşlar güldük eğlendik yeter
Neyi uzattık ? Dostum. Bu konuyu senmi açtında burada posta koymaya kalkıyorsun?E amma uzattiniz ha kazanan yine GÖKTÜRK
Bzbsbsns koyun çoban derdinde coşkun abi civciv derdindeEren gel tavuk civciv ördek her ne zıkkımsa onları kovalayalim
Tüm birbirinize attığınız iftiralar arkadan konuşmalar ve yalandan ittifak bitirip birbirinize yanlayıp seçimi kazandığınız için tebrik ederimTüm çaba ve emeklerine karşın , kazanmak uğruna HER yolu denemelerine rağmen yine de hiç bir başarı elde edemeyen yüce Altın Ok partisini gönülden tebrik ediyorum![]()
Benmi dalga geçiyordum. Sen beni tanimiyorsun belli sayısız zaferlere ulaştığımız günler oldu 1 kere parti ismiyle alay etmedikBi iki seçim kazandınız günü birlik bizim parti ile dalga geçiyorlardı ama bizim bu kadar zorumuza gitmiyordu
Fatih parayı ayarladı kankssBzbsbsns koyun çoban derdinde coşkun abi civciv derdinde![]()
Ben sen demedim zaten ittifakındaki kişilerBenmi dalga geçiyordum. Sen beni tanimiyorsun belli sayısız zaferlere ulaştığımız günler oldu 1 kere parti ismiyle alay etmedik
Prim le beraber 1 milyar demiFatih parayı ayarladı kankss![]()
Geldi anaokulu ögrencisiTüm çaba ve emeklerine karşın , kazanmak uğruna HER yolu denemelerine rağmen yine de hiç bir başarı elde edemeyen yüce Altın Ok partisini gönülden tebrik ediyorum![]()
Hallederiz sıkıntı yok sen vekilliği almaya bak aman haa Semih duymasınPrim le beraber 1 milyar demi![]()
Teşekkür ederiz tebrikleriniz içinTüm birbirinize attığınız iftiralar arkadan konuşmalar ve yalandan ittifak bitirip birbirinize yanlayıp seçimi kazandığınız için tebrik ederim
Bırak reis. Adamın kurduğu. Cümleye bakıyorum birde 1hafta önce ittifak dağıldı. Diye 4_5 parti bildiri yayınlıyor. Güya. Dağılmış süsü veriyorlar. Çok komikler insanlarla alay ettiklerini zannediyorlar ama. Çok. Yapmaciklarbizim tarafimizdakiler her zaman belliydi zaten adem oyunda yenisin galiba sen ?