46. DÖNEM MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİ BİTMİŞTİR. (2 Kişi İçeride)

A

A K G

Ziyaretçi
Tüm çaba ve emeklerine karşın , kazanmak uğruna HER yolu denemelerine rağmen yine de hiç bir başarı elde edemeyen yüce Altın Ok partisini gönülden tebrik ediyorum 🙏
Tüm birbirinize attığınız iftiralar arkadan konuşmalar ve yalandan ittifak bitirip birbirinize yanlayıp seçimi kazandığınız için tebrik ederim

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Bi iki seçim kazandınız günü birlik bizim parti ile dalga geçiyorlardı ama bizim bu kadar zorumuza gitmiyordu
Benmi dalga geçiyordum. Sen beni tanimiyorsun belli sayısız zaferlere ulaştığımız günler oldu 1 kere parti ismiyle alay etmedik

Senoş

Üye
Vatandaş
Tüm birbirinize attığınız iftiralar arkadan konuşmalar ve yalandan ittifak bitirip birbirinize yanlayıp seçimi kazandığınız için tebrik ederim
Teşekkür ederiz tebrikleriniz için 🙏 Sizin ajanların bunlardan haberi yoktu sanırım ki şaşırdınız bir anda . Neyse her seçim sonu böyle tebrik etmeyi alışkanlık haline getirin zira bu hep böyle olacak 🙏🫶🏻

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
bizim tarafimizdakiler her zaman belliydi zaten adem oyunda yenisin galiba sen ?
Bırak reis. Adamın kurduğu. Cümleye bakıyorum birde 1hafta önce ittifak dağıldı. Diye 4_5 parti bildiri yayınlıyor. Güya. Dağılmış süsü veriyorlar. Çok komikler insanlarla alay ettiklerini zannediyorlar ama. Çok. Yapmaciklar😀