S
S E M İ H
Ziyaretçi
Knk darbe günü budun sese emirhani yollarsa , darbeyi baslatmayin derim. Bilgi
Knk darbe günü budun sese emirhani yollarsa , darbeyi baslatmayin derim. Bilgi
?Neyi düşünüyorsun?
Aslen nereli siniz?
Bunu en son atıp , gruplardan koşarak kaciyorlar . Bilgiyoksa bunu mu açar
yanlıs sarkıyı seçmiş gönderme bile yapamıyor hanedanımızın yüz karasıyoksa bunu mu açar
Aslen nereli siniz?
Gün boyunca Kandırdım Şarkısı attım semiheKnk darbe günü budun sese emirhani yollarsa , darbeyi baslatmayin derim. Bilgi
knk kusura bakma da siz de harbi şeysiniz adamların oyun başkanına darbe yapmak için destek istiyonuz sonra da satıldık diye ağlıyonuzBunu en son atıp , gruplardan koşarak kaciyorlar . Bilgi
Bozma şunları artık yayanlıs sarkıyı seçmiş gönderme bile yapamıyor hanedanımızın yüz karası
Kandırdım olacak bu değilyoksa bunu mu açar
Sıkıldıysan sonra devam edelim?
ajansın bence senGün boyunca Kandırdım Şarkısı attım semiheen son beni ittifak grubundan attılar ajan olduğumu düşünüp.
Yok öyle değil o.knk kusura bakma da siz de harbi şeysiniz adamların oyun başkanına darbe yapmak için destek istiyonuz sonra da satıldık diye ağlıyonuz
bu da güzel şarkı, tavsiye ederiz arkadaşlaraKandırdım olacak bu değil![]()
?Sıkıldıysan sonra devam edelim?
dışardan bakınca öyle içerde ne dediniz bilmiyorumYok öyle değil o.
JQNWLWMDKWJEKAHDŞAKDLANDLAJDLSNSÖSNGLDNGMHMFL sus artık susSıkıldıysan sonra devam edelim?
Şimdide adamların Meclis Başkanına darbe yapacan ben Darbeyi oylamaya bi götürimde gör. Tekliflere açığım @Kadir Aydınknk kusura bakma da siz de harbi şeysiniz adamların oyun başkanına darbe yapmak için destek istiyonuz sonra da satıldık diye ağlıyonuz