S
Sera
Ziyaretçi
Senin nasıl bi anın olabilir ki dün ki gamerAnılarım depreşti.
Yükselen gençlik hosgeldiniz başarılar dilerim Ahmet Yasin başkanı da bekleriz.
Senin nasıl bi anın olabilir ki dün ki gamerAnılarım depreşti.
Yükselen gençlik hosgeldiniz başarılar dilerim Ahmet Yasin başkanı da bekleriz.
Özel kalem , sekreter , parti sözcüsü veya girig gibi her ay boşa paket çeken eleman hangisi olmak istersinNaber Kurtcum benide alır mısın Elmaya
Dur duygusallaşma kurtcum benide ağlatıcaksınÖzel kalem , sekreter , parti sözcüsü veya girig gibi her ay boşa paket çeken eleman hangisi olmak istersinvay be adam gibi düşman kalmayınca dost olduk çok duygusallaştım çok
![]()
Hayır bi gün mahkemelik olucaz ona rağmen oyuna devam edicez diye korkuyorum kurtcum :///Özel kalem , sekreter , parti sözcüsü veya girig gibi her ay boşa paket çeken eleman hangisi olmak istersinvay be adam gibi düşman kalmayınca dost olduk çok duygusallaştım çok
![]()
İnşallah o güne kadar su okulu bitirirsinHayır bi gün mahkemelik olucaz ona rağmen oyuna devam edicez diye korkuyorum kurtcum :///
Cengo biyografi harika ahsjavsjabsjabd
Terbiyesizlik yapma, safahatimle dalga geçme ergen seniSenin nasıl bi anın olabilir ki dün ki gamer
Kardeşim muhattap olma kavgaya sebebiyet vermezsen sevinirimTerbiyesizlik yapma, safahatimle dalga geçme ergen seni
Bozkurt Yükselene gül atıyor vay canına djdjdjdjdjHayırlı olsun, başarılar![]()
Kavgalar eskide kaldı kardeşimBozkurt Yükselene gül atıyor vay canına djdjdjdjdj
O zaman Sonsuza Kadar Kadim Dostum Burak DumanKavgalar eskide kaldı kardeşim
Herkes kendine yakışanı yapar MD nereden geldiğini unutmayacaksın bu hayattaO zaman Sonsuza Kadar Kadim Dostum Burak Duman![]()
Konuştu amatör Kadir ajskkssTerbiyesizlik yapma, safahatimle dalga geçme ergen seni
Adam muhatap olma kavga çıkarma dedi. Milleti rahatsız ediyorsun bak. Gel dc de kavga edek nabak.Konuştu amatör Kadir ajskkss
Umrumda mı kimin ne dediği sjksksksAdam muhatap olma kavga çıkarma dedi. Milleti rahatsız ediyorsun bak. Gel dc de kavga edek nabak.