B
B E S O
Ziyaretçi
Hayırlı olsun 

Burada söylenen şeylerin çok bi hükmü olmuyor kadircim bugun a diyenler yarın b diyorlar mesela oyuna dönmemiz mümkün değil diyenler oyuna dönüyor o yüzden burada anlık söylenen şeyleri çok ciddiye alma derim. Bu ciddiye alışını da amatörlüğüne veriyorum alışırsın zamanla sjsjksksAdam muhatap olma kavga çıkarma dedi. Milleti rahatsız ediyorsun bak. Gel dc de kavga edek nabak.
Kendisi banlı mesajını illetim ondan da sana selam varO zaman Sonsuza Kadar Kadim Dostum Burak Duman![]()
Benim uzerimden birilerine laf sokma beee sjsjsjsjBurada söylenen şeylerin çok bi hükmü olmuyor kadircim bugun a diyenler yarın b diyorlar mesela oyuna dönmemiz mümkün değil diyenler oyuna dönüyor o yüzden burada anlık söylenen şeyleri çok ciddiye alma derim. Bu ciddiye alışını da amatörlüğüne veriyorum alışırsın zamanla sjsjksks
Asla yapmam öyle şeyler :///Benim uzerimden birilerine laf sokma beee sjsjsjsj
Siz neden üstünüze alındınız ki? Yoksa gocunduğunuz bir konu mu var tanımıyorum sizi de bu cevabınıza göre bi yaranıza dokundum sanırım :/Şunu söylemek istiyorum burada hiçbir şekilde alakası olmayan kendisini küçük sözlerle laf soktuğunu sanıp daha olgunlaşmamış ergene bir ithamım oyundan gitmemiz ile gelmemizin onun haddi olmadığı hatta burnunu dahi sokma haddi bile olmadığı ve hala burada anlamsızca boş boş yazdığı ve bir an önce yükselen gençliğin kuruluş yazısından kendisinin gitmesini bekliyorum
Burası herkese açık bir platform buraya konu açıyorsanız herkesin istediği şekilde yazmasına da izin veriyoeum diyorsunuz madem kapalı bir faaliyet yürütücrksiniz ya da yazılanları görmek istemiyorsunuz sosyal alanda ne işiniz varBuradaki yazının başka yerlere çekilmesiyle uğraşan kişilere söylüyorum saygımı bozmak istemiyorum buraya terketmelerini istiyorum
Pardon sizi tanımıyorum da siz neden üzerinize alındınız anlamadımSiz neden üstünüze alındınız ki? Yoksa gocunduğunuz bir konu mu var tanımıyorum sizi de bu cevabınıza göre bi yaranıza dokundum sanırım :/
T MBurası herkese açık bir platform buraya konu açıyorsanız herkesin istediği şekilde yazmasına da izin veriyoeum diyorsunuz madem kapalı bir faaliyet yürütücrksiniz ya da yazılanları görmek istemiyorsunuz sosyal alanda ne işiniz var
O KKlavye tehditleri mi savurucaksın space tusuna basıp infaz mı ettiriceksin ajsjks
O KShifte basıp dövücek misin ne yapıcaksın çok merak ettim hadi bekliyorum klavye sovalyesi beyfendi