Reis sakın ol. Ben sana düzgün üslupla cevap yazdim. Çok değer verdiğiniz için kapandı.Partinin kurucusu kapatın dedi kapatıyoruz sizi ilgilendirmez
Reis sakın ol. Ben sana düzgün üslupla cevap yazdim. Çok değer verdiğiniz için kapandı.Partinin kurucusu kapatın dedi kapatıyoruz sizi ilgilendirmez
Hahahha rüyasinda bile zor izmir manisa arasi paket ederizBıcaklıcak herhalde @Emreİzmir
Sabuncu savaşıHahahha rüyasinda bile zor izmir manisa arasi paket ederiz
Siz anca şekerli pide paket edersinizHahahha rüyasinda bile zor izmir manisa arasi paket ederiz
Bunla güzel güzel konuşulmaz hasan reis görmüyonmu tepkileriniReis sakın ol. Ben sana düzgün üslupla cevap yazdim. Çok değer verdiğiniz için kapandı.
Haklısın başkanım hata etmişiz.Bunla güzel güzel konuşulmaz hasan reis görmüyonmu tepkilerini
Hasan abi kırmızı çizgimiz ayıktırayım 🫡Partinin kurucusu kapatın dedi kapatıyoruz sizi ilgilendirmez
Bu post açıldıysa herkes yorumunu yapar hakaret yok bisi. Yık ortada. Kim ne yapacağını sanamı soracak?Evet var bozkurtu degerlendirmek sana kalmadı sen git vergini kas
O zaman post acmasaydiniz. Millet yorumunu yapar karisamazsinPartinin kurucusu kapatın dedi kapatıyoruz sizi ilgilendirmez
Saymaya başlasam. Sayfalar yetmezSiz anca şekerli pide paket edersiniz
Sen silmiyormusun hesabiniKapanan bir partinin arkasından konuşmak etik gelmedi.
Kapanan bir partinin arkasından konuşmak etik gelmedi.
Sana batan ne ister silerim ister silmem senin ilgilendiren ne ?Sen silmiyormusun hesabini
AynenGelsinler burdada söyleriz avnicim
Sensin
T M MSensin
E Y W