GÖKTÜRK PARTİSİ HK. DUYURU (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

Tonyukuk Han

Ziyaretçi
Burada zorlama yoktur, kendi irademizle ve isteğimizle forum hesaplarımızı silmek istiyoruz. Oyuncuların verdikleri şahsi karara saygı duymalısınız. Sırf yönetim zorluyor diye forum hesabını silecek insanlar değiliz. Hepimiz yaşını başını almış, kendi irademizi kullanabilecek kişileriz. Forum Hesabı Silme konusunun acilen tekrar açılması gerekmektedir.

S

S E M İ H

Ziyaretçi
1000047762.jpg

Ölüm kalım meselesi diyen kişinin zaten durumunu sizlere öncesinden açıklamış (alttaki sste mevcut), bugün o gösterdiğiniz mesajda ki kişinin aynı olduğunu kanıtladık.

merak ediyorsanız telegram adresinizi verin sizi de alayım arkadaşla bi konuşun

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Burada zorlama yoktur, kendi irademizle ve isteğimizle forum hesaplarımızı silmek istiyoruz. Oyuncuların verdikleri şahsi karara saygı duymalısınız. Sırf yönetim zorluyor diye forum hesabını silecek insanlar değiliz. Hepimiz yaşını başını almış, kendi irademizi kullanabilecek kişileriz. Forum Hesabı Silme konusunun acilen tekrar açılması gerekmektedir.
Oyun yönetimine isyandan oyun hesabınız kapatılmsıtır.

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Forumla oyun içerisinde ki durumu bizlere açıklayabilir misiniz? Siz değil misiniz bağlanamaz diyen?

@BaşkanOnline

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Konu üzerinden silme talebi gerçekleştiren kişilerin hesapları silinmiş olup, oyundan oyun kuralları gereği isyan sebebiyle banlanmıştır.

C

castiel

Ziyaretçi
Davet ediyorum demek nezamandan beri zorlama olmuş tehdit mi var burada. Yönetim olarak alınan bir kararın uygulanmasını istemişiz.
Ayrıca siyasi bir role play oyununda örgütlü hareket edilmek istenmesinin neresi yanlış.Siyasi bir oyında tabikide örgütlenicez, birlikte hareket edeceğiz.
Ozaman seçim zamanında da haydi Göktürk'e , şu oyun başkanına ve ya şu paritye oy atmaya davet ediyoruz demekte suç olsun.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Davet ediyorum demek nezamandan beri zorlama olmuş tehdit mi var burada. Yönetim olarak alınan bir kararın uygulanmasını istemişiz.
Ayrıca siyasi bir role play oyununda örgütlü hareket edilmek istenmesinin neresi yanlış.Siyasi bir oyında tabikide örgütlenicez, birlikte hareket edeceğiz.
Ozaman seçim zamanında da haydi Göktürk'e , şu oyun başkanına ve ya şu paritye oy atmaya davet ediyoruz demekte suç olsun.
Alınan karar nedir? Bireysel değil miydi? @S E M İ H bu şekidle söyledi.

U S K A

Üye
Vatandaş
Göktürk partisinin hiçbir yöneticisinin baskısı altında kalmadan forum hesabımı silmeyi kendim istedim herhangi bir kişinin baskısıyla yaptığım iddiası katiyen yalandır Yanlış bilgidir

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Arkadaş az önce itiraf etti zaten.
Ekran görüntülerinde de açık şekilde oyunculara çağrı yaptığınız belli.
Oyuncular buyrun gelsin, kendi kararları ile sildiğini söylesinler, siliyoruz.
Tamamdır kanıtlarımız bu neticeyle doğrulanmış teşekkür ederiz :) Gelin dostlar silin forum hesaplarınızı ama baskıyla değil :)

Bugüne kadar ne yaptıysak beraber yaptık :)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Tamamdır kanıtlarımız bu neticeyle doğrulanmış teşekkür ederiz :) Gelin dostlar silin forum hesaplarınızı ama baskıyla değil :)

Bugüne kadar ne yaptıysak beraber yaptık :)
Şu an çağrıyı yapanlar dışında bir tane 1 mesajlı arkadaş var.
Buyrun yazsın üyeler o halde.
120 kişilik parti değil mi bu?

Oyuncuları yazın diye buraya da yönlendirdiğiniz mesajlar birazdan gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...