Oyun yönetimine isyandan oyun hesabınız kapatılmıstır.Ben GÖKTÜRK partisi üyesi CeZaYiR YaMaN gün içerisinde yaptığım tüm işlemler kendi hür ve özgür irademle gerçekleşmiştir hiç bı şekilde baskı veya yönlendirme söz konusu dahi değildir
Oyun yönetimine isyandan oyun hesabınız kapatılmıstır.Ben GÖKTÜRK partisi üyesi CeZaYiR YaMaN gün içerisinde yaptığım tüm işlemler kendi hür ve özgür irademle gerçekleşmiştir hiç bı şekilde baskı veya yönlendirme söz konusu dahi değildir
Oyun yönetimine isyandan oyun hesabınız kapatılmsıtır.Burada zorlama yoktur, kendi irademizle ve isteğimizle forum hesaplarımızı silmek istiyoruz. Oyuncuların verdikleri şahsi karara saygı duymalısınız. Sırf yönetim zorluyor diye forum hesabını silecek insanlar değiliz. Hepimiz yaşını başını almış, kendi irademizi kullanabilecek kişileriz. Forum Hesabı Silme konusunun acilen tekrar açılması gerekmektedir.
Oyun yönetimine isyandan oyun hesabınız kapatılmıstır.Tepki ortaya koyulmak istendi ve bunu yapmaları için zorlanmadı kimse “davet ediyorum” yazıldı. Silip silmemeleri yine kendi kararlarına bırakıldı.
Dilerseniz siz de silme talebinizi buradan gerçekleştirin, onaylayacağız.
Alınan karar nedir? Bireysel değil miydi? @S E M İ H bu şekidle söyledi.Davet ediyorum demek nezamandan beri zorlama olmuş tehdit mi var burada. Yönetim olarak alınan bir kararın uygulanmasını istemişiz.
Ayrıca siyasi bir role play oyununda örgütlü hareket edilmek istenmesinin neresi yanlış.Siyasi bir oyında tabikide örgütlenicez, birlikte hareket edeceğiz.
Ozaman seçim zamanında da haydi Göktürk'e , şu oyun başkanına ve ya şu paritye oy atmaya davet ediyoruz demekte suç olsun.
Siz Instagram konuşmalarını unutmuşsunuz bi daha okur musunuzAlınan karar nedir? Bireysel değil miydi? @S E M İ H bu şekidle söyledi.
İlk mesajınızı buraya atmıssınız zaten. Sildik sayın.Göktürk partisinin hiçbir yöneticisinin baskısı altında kalmadan forum hesabımı silmeyi kendim istedim herhangi bir kişinin baskısıyla yaptığım iddiası katiyen yalandır Yanlış bilgidir
Arkadaş az önce itiraf etti zaten.
Tamamdır kanıtlarımız bu neticeyle doğrulanmış teşekkür ederizArkadaş az önce itiraf etti zaten.
Ekran görüntülerinde de açık şekilde oyunculara çağrı yaptığınız belli.
Oyuncular buyrun gelsin, kendi kararları ile sildiğini söylesinler, siliyoruz.
Konuşmalar hiçbir şeyi kanıtlamıyor, devamında inanmadığımızı söyledik.
Şu an çağrıyı yapanlar dışında bir tane 1 mesajlı arkadaş var.Tamamdır kanıtlarımız bu neticeyle doğrulanmış teşekkür ederizGelin dostlar silin forum hesaplarınızı ama baskıyla değil
Bugüne kadar ne yaptıysak beraber yaptık![]()
Organize şekilde size göre yönlendirmişim demek kiKonuşmalar hiçbir şeyi kanıtlamıyor, devamında inanmadığımızı söyledik.
Organize bir şekilde insanları yönlendirdiğiniz açık.
Mesajlar sabit.Organize şekilde size göre yönlendirmişim demek ki
oyuncular öyle demiyor