Göktuğ başkan yolun açık olsun. Gerçekten senin olmadığını düşünüyorum ben de. Hakkında hayırlısı
kursunlar hiç önemli değil sonuçta oyun yönetimi gerekeni yapacaktır illaki bellidir o kişiler o yüzden de hiç kuşkum yok gereken yapılacaktır eğer yapılmazsada zaten herkes herşeyi farkında böyle durumlarda her zaman alttan alma olduğu sürece sesini çıkarmama olduğu sürece oyuncuların sayısında azalmalar olmaya başlanıp oyunu bırakmalara doğru hesapların silinişine doğru gidişler olacaktır illaki o yüzden de sonuna kadar oyun yönetimi o bana karşı komplo kuran kişilere ve o insagram üzerinden telegram kanalımızın ekran resmini insagram sayfası üzerinden oyunun insagram sayfasına dm olarak ekran görüntüsünü gönderen yazan kişiye ve yanında ki komplo kuran oyunda kim veya kimler olursa olsun o kişi veya kişiler taviz verilmeden isterse oyun o kadar yokta çıkalı 25 senelik oyunun ilk çıktığından bu güne kadar ki sürecine kadar oynayan veya oynayanlar oyun yönetiminde ki kişileri tanıyıp çok iyi arkadaş olan kişi veya kişiler olsun o kişi veya kişiler bile olsa gerekli cezayı verip illaki ne yaptıkları detaylı şekilde bilgilendirmesi verilecektir ben her zaman oyun yönetimi konusunda buna inanıyorum yapacaklarınıSizin adınıza bende üzüldüm inşallah çok yakın zaman'da açıklanır fakat size partiden (belki alt makam belki üst makam) bazı kişiler komplo kurmuşlar
sen yinede çok ümitlenme komployu kuran kişinin bulunucağını.kursunlar hiç önemli değil sonuçta oyun yönetimi gerekeni yapacaktır illaki bellidir o kişiler o yüzden de hiç kuşkum yok gereken yapılacaktır eğer yapılmazsada zaten herkes herşeyi farkında böyle durumlarda her zaman alttan alma olduğu sürece sesini çıkarmama olduğu sürece oyuncuların sayısında azalmalar olmaya başlanıp oyunu bırakmalara doğru hesapların silinişine doğru gidişler olacaktır illaki o yüzden de sonuna kadar oyun yönetimi o bana karşı komplo kuran kişilere ve o insagram üzerinden telegram kanalımızın ekran resmini insagram sayfası üzerinden oyunun insagram sayfasına dm olarak ekran görüntüsünü gönderen yazan kişiye ve yanında ki komplo kuran oyunda kim veya kimler olursa olsun o kişi veya kişiler taviz verilmeden isterse oyun o kadar yokta çıkalı 25 senelik oyunun ilk çıktığından bu güne kadar ki sürecine kadar oynayan veya oynayanlar oyun yönetiminde ki kişileri tanıyıp çok iyi arkadaş olan kişi veya kişiler olsun o kişi veya kişiler bile olsa gerekli cezayı verip illaki ne yaptıkları detaylı şekilde bilgilendirmesi verilecektir ben her zaman oyun yönetimi konusunda buna inanıyorum yapacaklarını
Bu kişiyi açıklamamız gerekmiyor.Bu konuyu başkaları zarar görmemesinden dolayı açıklama getirmesi zorundadır insanlar zan altında kalıyor oyun yönetimi şahıs kişinin açıklaması gerekiyor