A
A K G
Ziyaretçi
Kesinlikle... cnsnsjxksBeterin beteri var diye boşuna demiyorlar snsksnsk
Kesinlikle... cnsnsjxksBeterin beteri var diye boşuna demiyorlar snsksnsk
Vakti çoktan gelmisti ağabey bu makam en çok sana yakışacak
diğer adaylara da gecmis olsun real madrid çekmisler maalesef
EyvAllah can kardeşler 🫡@Murat Ünlü agam adaylığın hayırlı olsun, sana cok yakışacak.
Aga seçim başlayana kadar çokta ümitli değildim ama karşı tarafın gözden kaçırıp karşıma iki aday çıkarması@Murat Ünlü Hayırlı Olsun Hakketiğin Makam Göz Kırpıyor 🫡
Hayırlı uğurlu olsun reis
SağolasınızHayırlı olsun murat reis
karşı tarafın 2 aday çıkarmısını en derinimizde hissetik gerçekten çok üzgünüz kral 🥹Aga seçim başlayana kadar çokta ümitli değildim ama karşı tarafın gözden kaçırıp karşıma iki aday çıkarması
İşimizi bir nebze kolaylaştırdı, iki aday çıkaranlar koordine olup tek bir kişiye oyda attıramaz
Birde, birini çıksrın yazıyorlarkarşı tarafın 2 aday çıkarmısını en derinimizde hissetik gerçekten çok üzgünüz kral 🥹
en çok'da oraya patladımBirde, birini çıksrın yazıyorlar
Bilgem teyze' de wikiden ss atmış ya adaylarda yanlışlık var düzeltin diye. Bende orayı görünce kaza yaptımen çok'da oraya patladım
aman dikkat et o ss'i görünce balkondan aşşağıya düştümBilgem teyze' de wikiden ss atmış ya adaylarda yanlışlık var düzeltin diye. Bende orayı görünce kaza yaptım
aman dikkat et o ss'i görünce balkondan aşşağıya düştüm
Kısır yaparken yazmış görmemişBilgem teyze' de wikiden ss atmış ya adaylarda yanlışlık var düzeltin diye. Bende orayı görünce kaza yaptım
xnsmsnqnwmdmKı
Kısır yaparken yazmış görmemiş
SjsjsjsksKı
Kısır yaparken yazmış görmemiş
Teşekkürler 🫡Hayırlı olsun @Murat Ünlü
Acayip üzgünüz baksana biriniz kaza yapmış biriniz balkondan düşmüşkarşı tarafın 2 aday çıkarmısını en derinimizde hissetik gerçekten çok üzgünüz kral 🥹
hatırlatmasana be adamAcayip üzgünüz baksana biriniz kaza yapmış biriniz balkondan düşmüş