Uc gun sonra gorusuruz neyse hadi aciktim ben kahvalti edecem gel sana selam var. Bilahare onuda iletirim. Bayss gorusuruzzdavet atmazsan geri girerim bak bekliyorum
Uc gun sonra gorusuruz neyse hadi aciktim ben kahvalti edecem gel sana selam var. Bilahare onuda iletirim. Bayss gorusuruzzdavet atmazsan geri girerim bak bekliyorum
sana afiyet olsun selamın sende kalsın senden gelen birşey bizi hasta eder hadi güle güleUc gun sonra gorusuruz neyse hadi aciktim ben kahvalti edecem gel sana selam var. Bilahare onuda iletirim. Bayss gorusuruzz
Cengiz yine kuru gürültüye devam mıNe zaman böyle mutlu ve huzurlu dinlensem konu bana geliyor Hiç Şaşırmadım @BİLGEM GÖKTÜRK sen boş ver bunları
En azından senin gibi kuru sıkı değilim aslanım aslan parçası eskiden bu kelimeye ne gıcık olurdun bildirirdin sürekliCengiz yine kuru gürültüye devam mı
Benim kuru sıkı olduğumu kim söyledi sanaEn azından senin gibi kuru sıkı değilim aslanım aslan parçası eskiden bu kelimeye ne gıcık olurdun bildirirdin sürekli
Sahte mafyacılık yapmaya devam mı kadir öyle herkesi tehtid etmeler senin işin o seversinBenim kuru sıkı olduğumu kim söyledi sana
Sende müzdaripsin bu durumdan iyi Bilirsin cengizSahte mafyacılık yapmaya devam mı kadir öyle herkesi tehtid etmeler senin işin o seversin
Beni mi sjsjsjsjsj cengiz abi cengiz abi djdjjssSende müzdaripsin bu durumdan iyi Bilirsin cengiz
İki tehdit ettim seni, abi ayaklarına yattıydın hatırladım
Benim bu oyunda tek bir abim var oda beşir'dir.Beni mi sjsjsjsjsj cengiz abi cengiz abi djdjjs
Seni jiletler bak dikkatli olBenim bu oyunda tek bir abim var oda beşir'dir.
Sen çok rollenme yiğidim
Dimi dimi cok sukur her ne yapsak guzel gidiyor ardimizdan kalanlarda guzel goturuyor arada sapmalar oluyo oda iste sizle mesafesini kaybedip dc sohbetlerine oyunlara baslayinca hafiza kaybi yasiyorlar nedense. Neysee guzeell acaba bi tane dahami acsam parti @Fatih TUTUK ortak olurmusun banaa
Üsluba bak beYok ablammmm, tek kalmaya cesareti olmayanla işim olmaz benim
Midem de kaldırmıyor zaten sizleri
Üsluba bak be
Sana güncelleme gelmiş sanırımKendini güncelle artık bee
Sana güncelleme gelmiş sanırım